Koliko korpi...

ja: ćao (nick forumašice), da li bi htela da izađemo na piće?

kako bi sročile odgovor, tj. kako bi me korpirale kad bih vam poslao ovakav pp sa pozivom na dejt? da li bi me uopšte udostojile odgovora?

Stisni i pusti joj poruku. I da te odbije sta ima veze? A mozda se i iznenadis, pozitivno.
A ni ne dozivljava svako poziv na pice kao muvanje. Sta ima lose u jednoj kafi? Drugu vec nece zasluziti svako ;)

kako bi sročile odgovor, tj. kako bi me korpirale kad bih vam poslao ovakav pp sa pozivom na dejt? da li bi me uopšte udostojile odgovora?

Mislim da si se ovim komentarom skroz ispalio i da tek sad nemas sanse ni kod jedne forumaljke.Zato sto ce sad znati da nisi samo njoj poslao tu poruku vec jos mnogim drugima.Pa,ono,po sistemu valjda ce kod jedne proci.Sto dalje implicira da ti je bitno da je zensko i da ima manje od 4 nogu.A to zenama bas i ne imponuje,razumljivo.

ako je taj nik "xella",onda prolaziš kod nje...
a ovako druže ne pokušavaj ništa sa tom spikom...:zkez:

- - - - - - - - - -

a kako bi se ti osjeća i šta bi mislio da ti neka forumašica iz vedra neba pusti poruku i pita "hoćeš da ideš sa mnom na kokice?" :valjam se:

Back