Koliko korpi...

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Pitanje je jednostavno.
Koliko ste udvarača odbile do sada? Ili koliko se njih pojavi i bude odbijeno na godišnjem nivou?
Dakle, imamo nekog muškarca, svidela si mu se, načinio je prvi korak, a onda mu ti na neki način stavila do znanja da nisi zainteresovana.
Koliko si takvih korpi udelila, ako može neka gruba procena?
Da li možda pomisliš na nekog od njih?

Pitanje je jednostavno.
Koliko ste udvarača odbile do sada? Ili koliko se njih pojavi i bude odbijeno na godišnjem nivou?
Dakle, imamo nekog muškarca, svidela si mu se, načinio je prvi korak, a onda mu ti na neki način stavila do znanja da nisi zainteresovana.
Da li zaista mislis da neko vodi evidenciju po tom pitanju?

Pitanje je jednostavno.

Sigurno da vecina zenskih na ovom forumu su dale par miliona korpi...

Jer ovde su najvece ribe, najlepse, najzogodnije... Kad nisu na ovom forumu one samo daju korpe u stvarnom zivotu a i ovde isto tako u virutelnom...

Moram napomenuti da su na ovom forumu sto se tice muskaraca, svi najveci ebaci ove galaksije, oni istoo tako svi najlepsi i najzgodniji.

Sve sami ebac do ebaca i same ebacice.

Poslednja izmena:
Da li zaista mislis da neko vodi evidenciju po tom pitanju?

sigurno si se zaitrigirala o kolikoj cifri je okvirno reč...

kad se ja osvrnem, mislim da moja kolekcija broji jedno 20ak dobijenih korpi od devojaka kojima sam se nabacivao.

a zna li neko kako je taj izraz "korpa" dobio ovo značenje odbijanja?

- - - - - - - - - -

kad ostaviš dečka to je pedala, a kad ga odbiješ korpa

Pitanje je jednostavno.
Mislim na njih svaki dan. I sve ih volim,
ali nesrećno :lol:

Pitanje je jednostavno.
joj kolko sam dobrih ribica odbijo ,matorki zagorelih i nadzak baba ne zna im se br

Mekflaj, mani se digitrona, računanja, statistike i stavljanja sebe u tuđe statističke okvire.

Drži se ove dve mantre:
1. Ko ne riskira, taj ne profitira.
2. Rizici nisu jednako rasprostranjeni u svim interesnim grupama (ako su te do sada odbijale sisate plavuše što prvu kafu piju u 14h, ti pređi na članice biblioteke recimo).

:lol:
Ti si stvarno biser...pa kako da izracunas procenat, kad ne znas vrednost tih 100%?

izgleda da si duboko potisnula sećanja na svoje udvarače. verovatno jer te kopka da nisi možda pogrešila, što nekome od njih nisi dala šansu, pitanja se roje šta bi bilo kad bi bilo itd itd

- - - - - - - - - -

ko zna koliko često ove koje su me korpirale pomisle na mene

Back