koliko kite po glavama

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Svi gledaju da imaju curu koju nije puno likova torbalo, a nikad nisam cuo da neko prica i brine se oko toga koliko je zena puta pusila. Recimo moze neko imati curu koja se istorbala samo sa par likova, ali zato je pusila njih najmanje 60.

E sad jel bi vas brinulo ako bi imali curu koja puno mamla okolo?

Svi gledaju da imaju curu koju nije puno likova torbalo, a nikad nisam cuo da neko prica i brine se oko toga koliko je zena puta pusila. Recimo moze neko imati curu koja se istorbala samo sa par likova, ali zato je pusila njih najmanje 60.

jeste ti dobro pitanje, ali je jos bolje pitanje: koliko kilometara kite je kroz nju proslo pre tebe? :think:

i sta je gore. 100 uboda od 12 cm ili 50 uboda od 22?? sta je isprlja vise? :think:

Bitno je ima li ona seks samo sa dobrim ljudima, gospodom, ili i sa kretenima, a ne koliko je puta imala seks, jer ako je imala seks samo sa gospodom meni je milo ako je spavala sa sto vise gospode jer je volim pa mi je onda milo sto je imala ispunjen seksualni zivot. Ako neko misliu da lažem je.em ga usta

ma nije puno likova torbalo cure,već se puno cura torbalo sa jednim istim likovima,to samo pokazuje koja smo sirotinja u svakom smislu
da,puše,čak ih seku i noževima iz zabave,to je valjda zato što tako treba da bude,želimo im puno oštih umetničkih rezova,sve za sreću i blagostanje:zaljubljena:

Lepooo nam je kad nam rade to.:rumenko:
Briga me koliko ih je sisala..:aha:

ocemo li onda da zaigramo jedno sumadinsko kolo pjevajuci "nek si, nek si, nek si mala, 100 ku.rceva po.sisala, a to bas i nije sala, bas i nije sala, bravotiga bravo mala..." NECEMOI! nemoze 100, moze najvise 50 prije mene, jer ako je 100 onda tu nesto nije uredu, kvantitet nekad donosi kvalitativne promjene, kao sto se potencijalna energija ubrzanjem mijenja u kineticku

Back