- Poruka
- 70.066
I sta, onda se svi uzmete?U mojoj porodici dovoljan je prvi dejt
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta, onda se svi uzmete?U mojoj porodici dovoljan je prvi dejt
Znaci ti si lovac na muza a ona je lovac na ljubav i romantiku? Cim TI MISLIS o njenoj vezi kada je vreme da se predje na visi nivo. Mogu samo da ti kazem, pored takvih sestara njoj neprijtelji ne trebaju, da je pametna objasnila bi ti da je njena veza- njen zivot. To prvo.Na temu me podstaklo iskustvo moje sestre koju je tip ostavio nakon dugogodisnje veze. Zajedno su bili gotovo deset godina. Tamo negdje od početka dvadesetih pa do 31. Ja sam joj dugo vremena govorila da ga ostavi jer da planira ozbiljno sa njom presli bi na visi nivo. No nije me slusala. Ovo je generalno veci problem za zene jer imaju manje vremena za formiranje porodice i za to da se ostvare kao majke. Po meni je nekorektno od muskaraca da ostave zenu koja je sa njima provela najbolje godine. Moj savjet bi svim zenama bio da ne gube vrijeme na neozbiljne tipove.
Što vi mislite koliko vremena je prihvatljivo provesti u vezi pre braka? Koliko minimalno? Koliko maksimalno?
A sto bi se to zvalo nekakav "lovac"?Znaci ti si lovac na muza a ona je lovac na ljubav i romantiku?
Po meni je suludo biti deset godina u vezi i onda nakon toga stupiti u brak, po meni je deset godina u danasnje vreme pola ako ne i vise prilicno dugog i uspesnog braka. Sve vise od godinu dana biti u vezi sa potenciranjem na kasniji brak je po meni cisto gubljenje vremena ali ne ono gubljenje vremena iz dosade vec gubljenje zivotnog vremena. Koliko ljudi bi mogli upoznati u tim godinama veze ali ne mozemo jer smo okovani okovima najcvrscim.Što vi mislite koliko vremena je prihvatljivo provesti u vezi pre braka? Koliko minimalno? Koliko maksimalno?
A ok, ali ne moraju svi da udju u brak, zar ne.Po meni je suludo biti deset godina u vezi i onda nakon toga stupiti u brak, po meni je deset godina u danasnje vreme pola ako ne i vise prilicno dugog i uspesnog braka. Sve vise od godinu dana biti u vezi sa potenciranjem na kasniji brak je po meni cisto gubljenje vremena ali ne ono gubljenje vremena iz dosade vec gubljenje zivotnog vremena. Koliko ljudi bi mogli upoznati u tim godinama veze ali ne mozemo jer smo okovani okovima najcvrscim.
Ako je tako zasto onda deset godina izgubiti sa samo jednom osobom, to je meni totalno neshvatljivo.A ok, ali ne moraju svi da udju u brak, zar ne.
Nije valjda brak cilj svih odnosa.
Ne mislim da je gubljenje vremena, znaci imali neku vrstu odnosa dok im je odgovaralo.
Sem u slucaju kada jedan partner zeli decu a drugi ne, onda je krajnje samozivo drzati onog drugog u tom odnosu.
Ma On je kriv za sve. Garant ga je neka ppvredila u proslosti pa mrzi sve zene i bezi od brakova.Znaci ti si lovac na muza a ona je lovac na ljubav i romantiku? Cim TI MISLIS o njenoj vezi kada je vreme da se predje na visi nivo. Mogu samo da ti kazem, pored takvih sestara njoj neprijtelji ne trebaju, da je pametna objasnila bi ti da je njena veza- njen zivot. To prvo.
Drugo, zasto je ostavio, jesi ti sa njima provodila 24 sata pa znas sta je bilo izmedju nih, ili samo na osnovu njene price? Mozda je ona doprinela tome da covek jednostavno nece da se zena sa njom. Mozda je i on jednostavno protiv braka ili protiv braka sa njom, mi ustvari ne znamo zasto su se njih dvoje razisli.
Trece, kako mislis DALA mu 10 godina? A on nista nije dao ili ulozio u vezu da opstane 10 godina? Ako nije zasto nije, mozes li da realno postavis sebi i njoj to pitanje (mada uvek ce biti ono drugo najgore a onaj ili ona sa kojom pricas idealni).
U krajnejm slucaju ona je birala sa kim ce da provede vreme, nema sad sta da se zali. Ima vremena za nju ako hoce da ostvari porodicu, pod uslovom da to i hoce, i da nadje coveka sa kojim to hoce.
Pa zasto mislis da je izgubljeno vreme? Sta je cilj da promenis pedeset osoba? Sa nekim si zato sto ti odgovara, dok to odgovara, menjas kada vise nisi zadovoljan a ne da bi lupao recke. Nemas 15 godina.Ako je tako zasto onda deset godina izgubiti sa samo jednom osobom, to je meni totalno neshvatljivo.
Pa kako nije gubljenje vremena ako te ta osoba ostavila nakon deset godina a ti mislila i dalje da budes u vezi?Pa zasto mislis da je izgubljeno vreme? Sta je cilj da promenis pedeset osoba? Sa nekim si zato sto ti odgovara, dok to odgovara, menjas kada vise nisi zadovoljan a ne da bi lupao recke. Nemas 15 godina.
Nije gubljenje vremena ni ceo zivot provesti sa jednom osobom ako te usra.lo da ti ta osoba odgovara.
Pa retko odnosi budu dozivotni a kvalitetni.Pa kako nije gubljenje vremena ako te ta osoba ostavila nakon deset godina a ti mislila i dalje da budes u vezi?
Pa da, ova(nevesty) ako je trudna onda laganoOd svih stvari nikad mi neće biti jasno da lepi i obrazovani ljudi u dugogodišnjoj vezi naprave veliku svadbu i onda se posle mesec dana razvedu jer je mladoženjina druga devojjka iz tajne veze u 6tom mesecu trudnoće.
Isto kao sto kad žene gledaju u muškarca isključivo koliko parusine ima.Na temu me podstaklo iskustvo moje sestre koju je tip ostavio nakon dugogodisnje veze. Zajedno su bili gotovo deset godina. Tamo negdje od početka dvadesetih pa do 31. Ja sam joj dugo vremena govorila da ga ostavi jer da planira ozbiljno sa njom presli bi na visi nivo. No nije me slusala. Ovo je generalno veci problem za zene jer imaju manje vremena za formiranje porodice i za to da se ostvare kao majke. Po meni je nekorektno od muskaraca da ostave zenu koja je sa njima provela najbolje godine. Moj savjet bi svim zenama bio da ne gube vrijeme na neozbiljne tipove.
Što vi mislite koliko vremena je prihvatljivo provesti u vezi pre braka? Koliko minimalno? Koliko maksimalno?
Možeš oko alimentacije u određenim slučajevima, ali ne možeš oko dedovine, nasledstvo ne spada u bračnu tekovinu, nego ostaje svakom svoje.Zašto mora uvek biti brak ?
Danas ni brak nije garancija na vjecnu ljubav istina je da ako pukne možeš da ga maltretiraš oko alimentacije i dedovine
Mislim da vas je majka pogrešno vaspitala i mnogo mi je žao što čitam ove rečenice jer mi izazivaju iskrenu mučninu.Na temu me podstaklo iskustvo moje sestre koju je tip ostavio nakon dugogodisnje veze. Zajedno su bili gotovo deset godina. Tamo negdje od početka dvadesetih pa do 31. Ja sam joj dugo vremena govorila da ga ostavi jer da planira ozbiljno sa njom presli bi na visi nivo. No nije me slusala. Ovo je generalno veci problem za zene jer imaju manje vremena za formiranje porodice i za to da se ostvare kao majke. Po meni je nekorektno od muskaraca da ostave zenu koja je sa njima provela najbolje godine. Moj savjet bi svim zenama bio da ne gube vrijeme na neozbiljne tipove.
Odmah pocnemo da se sabiramo i množimoI sta, onda se svi uzmete?
Суштински, свака друга улога у односу на родитељску је безначајна, јер жртвовање родитељства могу само да замислим само у контексту неког великог доприноса друштву, човечанству и сл. (пример Николе Тесле). За остало сам сагласан.Da pojasnim,
Čekala je da on isplanira nešto sa njom, kao da je tvoja sestra predmet a ne živo biće
sta je sa njenim planovima? Nema ih? Gde su joj nestali planovi?
Da li za ženu neka druga ostvarenja u obrazovanju karijeri ili nečemu trećem imaju beznačajnu ulogu u odnosu na ostvariti se kao majka?
I ovaj poslednji argument za najbolje godine odaje toliko pasivnosti i bezidejnost šta bi uradile sa svojim životima
da čekajući da vas neko organizuje smatrate obavezom iz potpuno iracionalnog razloga.