Koliko je vazno

Ja otvorim prozore i navucem zavesu,da koshijina zena moze da cuje kako se yebe...mozda svrati.
:D :D :D :wink:
Jednom sam sebe uhvatio da sam pomislio da li ce neko da cuje,pa mi je palo na pamet da mogu da biraju ili da slusaju mene i devojcicu i Hetfielda ili Dickinsona.Ne bih znao sta bi im se vise svidelo...i nastavim dalje u istom tempu :D

dallekkoo:
ma meni je najgore sto iako zivim sama u stanu, zidovi su tako tanki da cujem komsiju iznad kako hrce

mislim, sta je on sve mogao cuti dok sam vodila ljubav to ne znam, ali ono sto mene cudi je zasto su muskarci tako strasno tihi tokom vodjenja ljubavi

moj nikada nista nije govorio

jel su svi tako tihi kao ribice?

pa ako nesto mrljavi nije cudo sto je tih :twisted:

bajadera:
rustemaj:
bajadera:
Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
Bajaderice rado bih bio s tobom u takvim okolnostima i da nevodimo racuna o komsijama i deci koji slusaju sta se radi

:)
volim te zagonetne osmehe a da se dodovorimo da sa reci predjemo na dela bilo bi sladje :wink: salim se al bih rado te upoznao jer obicno devojke vode racuna da ih necuju a neznaju koliko grese u tome jer smanjuju svoje uzivanje a kad se cuju i opasnost da ceh cuti ili videti povecava uzivanje :) :) :) ajde da se vidimo :) :)

bajadera:
Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
Deshava mi se da pomislim na " komshije " " ukucane " tokom seksa , i smorim se zeshtoko
Narochito zato shto sam tiha .. ne znam ni koji k . onda pomislim na njih ..

sunchica:
bajadera:
Deshava mi se da pomislim na " komshije " " ukucane " tokom seksa , i smorim se zeshtoko
nemoj da se toliko opterecujes ko te cuje,ako ti je vec tolika frka zbog toga,nadjite neko drugo mesto

Kathrin:
sunchica:
bajadera:
nemoj da se toliko opterecujes ko te cuje,ako ti je vec tolika frka zbog toga,nadjite neko drugo mesto

Ko je rekao da se opterecujem ???

rustemaj:
bajadera:
rustemaj:
bajadera:
Bajaderice rado bih bio s tobom u takvim okolnostima i da nevodimo racuna o komsijama i deci koji slusaju sta se radi

volim te zagonetne osmehe a da se dodovorimo da sa reci predjemo na dela bilo bi sladje :wink: salim se al bih rado te upoznao jer obicno devojke vode racuna da ih necuju a neznaju koliko grese u tome jer smanjuju svoje uzivanje a kad se cuju i opasnost da ceh cuti ili videti povecava uzivanje :) :) :) ajde da se vidimo :) :)
Slazem se sa svim sto si rekao
Upoznavanje - malo teze :D
Zelim ti sve naj!

Back