Ma daj,ko jos vodi racuna da li ga komsije cuju ili ne?Samo se opsti i prepusti :wink:bajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj,ko jos vodi racuna da li ga komsije cuju ili ne?Samo se opsti i prepusti :wink:bajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
Bajaderice rado bih bio s tobom u takvim okolnostima i da nevodimo racuna o komsijama i deci koji slusaju sta se radibajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
dallekkoo:ma meni je najgore sto iako zivim sama u stanu, zidovi su tako tanki da cujem komsiju iznad kako hrce
mislim, sta je on sve mogao cuti dok sam vodila ljubav to ne znam, ali ono sto mene cudi je zasto su muskarci tako strasno tihi tokom vodjenja ljubavi
moj nikada nista nije govorio
jel su svi tako tihi kao ribice?
rustemaj:Bajaderice rado bih bio s tobom u takvim okolnostima i da nevodimo racuna o komsijama i deci koji slusaju sta se radibajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
Ma bitno je da se komšija ne napali!Komšinica i može (od 250-400 meseci)! Sipaš i ne misliš!bajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
volim te zagonetne osmehe a da se dodovorimo da sa reci predjemo na dela bilo bi sladje :wink: salim se al bih rado te upoznao jer obicno devojke vode racuna da ih necuju a neznaju koliko grese u tome jer smanjuju svoje uzivanje a kad se cuju i opasnost da ceh cuti ili videti povecava uzivanjebajadera:rustemaj:Bajaderice rado bih bio s tobom u takvim okolnostima i da nevodimo racuna o komsijama i deci koji slusaju sta se radibajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
![]()
Deshava mi se da pomislim na " komshije " " ukucane " tokom seksa , i smorim se zeshtokobajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
SVE SE SUNCHICE MOZE RESITI GDE DA TE NADJEM DA NEBUDES TIHAsunchica:Deshava mi se da pomislim na " komshije " " ukucane " tokom seksa , i smorim se zeshtokobajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
Narochito zato shto sam tiha .. ne znam ni koji k . onda pomislim na njih ..
nemoj da se toliko opterecujes ko te cuje,ako ti je vec tolika frka zbog toga,nadjite neko drugo mestosunchica:Deshava mi se da pomislim na " komshije " " ukucane " tokom seksa , i smorim se zeshtokobajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
Kathrin:nemoj da se toliko opterecujes ko te cuje,ako ti je vec tolika frka zbog toga,nadjite neko drugo mestosunchica:Deshava mi se da pomislim na " komshije " " ukucane " tokom seksa , i smorim se zeshtokobajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
rustemaj:volim te zagonetne osmehe a da se dodovorimo da sa reci predjemo na dela bilo bi sladje :wink: salim se al bih rado te upoznao jer obicno devojke vode racuna da ih necuju a neznaju koliko grese u tome jer smanjuju svoje uzivanje a kad se cuju i opasnost da ceh cuti ili videti povecava uzivanjebajadera:rustemaj:Bajaderice rado bih bio s tobom u takvim okolnostima i da nevodimo racuna o komsijama i deci koji slusaju sta se radibajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
![]()
![]()
![]()
ajde da se vidimo
![]()
![]()
Hammerhead:...vrlo vodim racuna o tome posto su mi glavne i najblize komsije baba i keva...
sta reci vise...
ako to nije dovoljno malo dalje je i ujak i ujna
bajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?
bajadera:Koliko je vazno voditi racuna prilikom seksualnog odnosa o tome da li vas komsije cuju? Da li vi vodite racuna o tome?