Koliko je važan broj muškaraca s kojima je žena spavala?

Moj post se nije bavio ljigavoscu.

- - - - - - - - - -

Sto se tice muza/braka svaki sa kojim je bila pre njega u stvari ga je varala sa njima,cak i ako buduceg muza nije ni poznavala.

Znala je veoma dobro ona da ce jednog dana da se uda.

Lepo su to sve muslimani objasnili.

U vezi zena...a u vezi muskaraca?

To je nepravedan nacin. To nije od Boga. Da jedan sultan ima hiljadu najlepsih zena, i da za to moraju da se stroje ostali muskarci.

Pohlepa je osobina najmrskija Bogu, i svaka religija koja promovise pohlepu, ne promovise je od >Boga , nego od djavola.

E mnogo ti hvala. bas si pametan, nema sta da se kaze. Pravi savremen muskarac.
Nije vazno i ako je preso ceo bataljon preko nje, samo da ti budes sa njom?Pa dobro. mozda bolje ne mozes ni da imas.

Nema tu sta da se pita. Ona sama treba da kaze;I onako se sve sazna, pre ili kasnije.
Pred intimnim partnerima ne sme biti tajni, inace veza nije iskrena.
Jadni su oni koji se kriju jedno od drugog.

Da bi zena imala dobar ljubavni cv, ne treba da se vucmara sa svakim.Naci ce ona muskarca i ako to cini, ali onda ne treba da ocekuje previse.

Aj važi Milane. Želim ti mnogo uspeha kod žena i da sebi nađeš jednu nevinu koja će da bude sa tobom sretna do kraja života i da ti sve kaže i ništa ne slaže. Ali to je samo moja želja...

Ćao , verovatno je važan veoma onim curama koje to vole, vole to svi samo se prave, al ako ćep za ženidbu onda naravno biraš ljubav a ne strast, takvi brakovi propadaju.Duhovno psihičko stanje se ne može zaustaviti jer su ljudi danas preslobodni, ima tu groznih stvari i svi mrzimo one koje idu sa svakim, ne gledamo na to s kim je bila, mada nekako prihvatam to,jer ako je mlada, onda prosto je moguće vrlo verovatno da je probala kakvih 15_?Probaju danas 10.njih,muskaraca u jednoj godini možda. Mada bi to već se podvelo pod onu bolest maltene, promiskuitet,,.Lepo je probati, posle se kaju ljudi što nisam te ovo te ono, a nikad više se ne ponovi oseaj znm zbg drugih i mojih nekih drugova nekad.Ja nisam preslobodan, i ne bih naravno neku sa savkim delio to je uff, gadno, ali znate kako, kad devojka uzrasta, probirljiva je jako u dvedesetim ko i momci čak i do 30sete godine skoro. Ali najviše upravo dok je mlada jako, i kad neko krene rđavim putem kako ga ubediiti da možda nije dobro uraditi nešto ako se to njoh svđa?? KOlko je bitan broj * Pa bitan je zbog iskustva i radi uloge njene a to je da bude s momkom da mu se svidi, mi smo prirodno totallno okrenuti jedno drugom, mi muški i ženske osobe.Važan je broj više muškarcima nego curama.ženama odnosnoo. Ne mora da bude važan , bolje da bude verna jednom, MORA PROMENITI NIJE TO GREH ,sećam se ja kad se pravdao i branio stavove onih koji menj.partnere, ali jeste tako,može ako joj se svidi neki drugi, ali ne valja menjati iako je to najbolje uživanje sad svakog muškarska, nekad su takve bile niske žene,niskih strasti pa i danas se gledaju kao lake ženske...

Back