Koliko je važan broj muškaraca s kojima je žena spavala?

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Uvek aktuelna tema i gde podvuci crtu izmedju normalnog seksualnog zivota i promiskuiteta . Koliko vam je važan broj muškaraca s kojima je žena spavala i koliko to saznanje utice na potencijalnu vezu ?

I dok se na internetu vode rasprave po tom pitanju, mi smo odlučili da pitamo muškarce koliko im je stvarno važan broj muškaraca s kojima je žena spavala pre njih.
Nikada to nisam pitao ni jednu devojku, ali svaka je sama htela da započne tu temu i svaka me je pitala s koliko sam ih bio pre nje. Muškarcima nije važno s koliko je njih žena bila pre njih, jer ne vide problem u tome da žena ima seksualnu prošlost, barem sam ja tog mišljenja - Ivan, 27

Iskreno, bilo bi mi drago da sam svojoj devojci prvi, ali za mene broj njenih partnera ne radi preveliku razliku. Znam da nije samo mene čekala sve vreme, kao što nisam ni ja nju - Marko, 24

Zavisi od broja. Naravno da je normalno da devojka ima popis muškaraca s kojima je bila pre mene, ali ako je taj popis poprilično dugačak, ne mogu reći da bi mi to bilo drago. E sad, postavlja se pitanje gde je granica između normalnog i dugačkog popisa, a na to pitanje nemam odgovor - Mladen, 24

Znam da bi sad bilo pametno reći da nije važno, ali ne mogu glumiti da baš nije važno. Kada bih saznao da je moja devojka imala puno muškaraca pre mene, ne bi mi bilo baš prijatno. Nekako bih imao osećaj da je prljava, koliko god to glupo zvučalo - Milan, 24

http://superzena.b92.net/iz-muskog-ugla.php?yyyy=2016&mm=05&nav_id=1132509

Iskreno to zavisi od muškarca,mada obično se o tome ne priča,kada dvoje stupe u ozbiljniju vezu,svaka potencijalna priča
o predhodnim vezama može da poremeti ravnotežu i dovede do nesuglasica.Kao što sam i rekao to saznanje može drastično da utiče na vezu
zato je bolje razmišljati "Pa sigurno nije došla pravo iz manastira meni u ruke" Ljudi smo ******,stavimo prošle veze i seksualna iskustva iza sebe i nastavimo napred.
Ne bih da generalizujem ali teško da češ naći čak i tinejdžerku u srednjoj školi a da je nevina i da nije imala puno vezica i "pred-vezica" prepuštamo se svojim instinktima i me marimo baš nešto
o budućnosti.+

Idealno bi bilo da je nevina al da se dobro jepe . Idealno bi bilo i da smo mi idealni pa nismo .
Nije mi puno jasno zašto je veliki broj muškaraca opterećen brojevima .Malo malo pa iskoči neka
takva tema . To pokazuje da je veliki broj muškaraca nesigurno u sebe . Po njihovom mišljenju
se djevojke u današnje vrijeme previše jepu al se ne jepu sa njima nego sa drugima . Ako nisam
u pravu volio bih čuti i drugo mišljenje .

totalno nevazan
jos jedna zenska podmetacina glupim muskarcima kojom povecavaju vrednost totalno banalne stvari kao sto je pica

@tema Pa mislim bitno je da ne bude milijarda partnera, tesko se sa hard core promiskutieta prelazi na vernost. A nevinost, posle prvog svaki je drugi i slicne gluposti LoL

Poslednja izmena od moderatora:
Devojka koja je sklona kombinacijama, semama, vrlo tesko moze da bude verna bilo kome pa i idealnom muskarcu. Takve se uglavnom prepoznaju da su skoro uvek slobodne formalno ili relativno brzo prekidaju veze, na drugoj strani uvek se dovode u kombinacije sa vecim brojem muskaraca koji su cesto u prolazu dok moze tu da se nadje i neka cesta kombinacija ili frendzona sa benefitom.
Ukoliko je bila sa jednim u sex semi koga povrsno poznaje, uvek ce se otkriti veliki broj njih koji su je overili u prolazu.
Kada zele nekoga da nadju za vezu cesto znaju da se poput kameleona promene samo zbog stvaranja laznog utiska da su cestite i verne ali nikada se takve nece promeniti.

Devojka koja je sklona kombinacijama, semama, vrlo tesko moze da bude verna bilo kome pa i idealnom muskarcu. Takve se uglavnom prepoznaju da su skoro uvek slobodne formalno ili relativno brzo prekidaju veze, na drugoj strani uvek se dovode u kombinacije sa vecim brojem muskaraca koji su cesto u prolazu dok moze tu da se nadje i neka cesta kombinacija ili frendzona sa benefitom.
Ukoliko je bila sa jednim u sex semi koga povrsno poznaje, uvek ce se otkriti veliki broj njih koji su je overili u prolazu.
Kada zele nekoga da nadju za vezu cesto znaju da se poput kameleona promene samo zbog stvaranja laznog utiska da se cestite i verne.

sta te briga dal ti je verna ako hoces da se zabavis samo koristis zastitu

To je samo zdravorazumska logika.
Nema nikakve razlike u glavi izmedju zene koja je fol shatro dobra supruga i shiri da ga 1 primi i prostitutke koja to radi za manje pare vecem broju musterija.
Vrednovanje zenske kroz exkluzivu pice je totalna glupost jer ta exkluziva je bezvredna kategorija.
Time same sebi dizu cenu manipulisuci muskarce jer je nama sex primaran a njima poslednja rupa. Monogamija zeni nije nikakva zrtva.

Iskreno to zavisi od muškarca,mada obično se o tome ne priča,kada dvoje stupe u ozbiljniju vezu,svaka potencijalna priča
o predhodnim vezama može da poremeti ravnotežu i dovede do nesuglasica.Kao što sam i rekao to saznanje može drastično da utiče na vezu
zato je bolje razmišljati "Pa sigurno nije došla pravo iz manastira meni u ruke" Ljudi smo ******,stavimo prošle veze i seksualna iskustva iza sebe i nastavimo napred.
Ne bih da generalizujem ali teško da češ naći čak i tinejdžerku u srednjoj školi a da je nevina i da nije imala puno vezica i "pred-vezica" prepuštamo se svojim instinktima i me marimo baš nešto
o budućnosti.+

Sa jedne strane ovakvo razmisljanje je razumljivo ali da li bas treba biti toliko naivan pa se o doticnoj osobi malo ne raspitati i sagledati njenu proslost . Pogotovo ukoliko je rec o osobi sa kojom postoji potencijal za vezu ili brak. Sigurno da njen odnos prema muskarcima i seksu dosta govori o doticnoj osobi.
"Vuk dlaku menja ali cud nikako" pa tako i ukoliko ipak otvoris oci prilikom izbora mozes preduprediti mnogo toga a ukoliko zatvoris bices slep i sve kasnije posledice nepromisljenog izbora ti se mogu obiti o glavu.

Ja kad spavam sa zenskom svake trece prestupne godine bitno mi je. :hahaha:
A i broj partnera, i neke druge informacije iz LJiS zivota govore dosta o pojedincu.

Ako je neka spavala sa njih 15 do 25-te, pa ne deluje mi kao osoba koja gleda veze i seks isto kao ja, tako da, najverovatnije nismo kompatibilni.
Isto i ona koja je do 25-te spavala sa njih 2-3, a sve su bile kres seme, na vece ili sl. Ne gledamo isto na veze, seks, nismo kompatibilni.

Back