gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
a zar ima drugacijih![]()
zar nema? ti bi bar trebalo da znas kako itekako ima...spisa
koje ne mozes pretvoriti u propagandni alat pukim editovanjem i intepretacijom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zar ima drugacijih![]()
zar nema? ti bi bar trebalo da znas kako itekako ima...spisa
koje ne mozes pretvoriti u propagandni alat pukim editovanjem i intepretacijom
ja sam mislio na iluzije a ti prelazis na realnost![]()
Nisam nigde nego mi ova veca natovarila tri sarme u pič...Podaviću se s njima...------------
Dragoljubeeee, vrati seee, sve ti je oprosteno.![]()
Viki je zakon, ne vara iako voli da laze.
Ma je l' to danas neki sarmodan?!Nisam nigde nego mi ova veca natovarila tri sarme u pič...Podaviću se s njima...![]()
A ja ti preporučujem da o Jovu pročitaš Ključ nebeski L.Kolakovskog 12. poglavlje "Jov -Antinomije vrline",šta da ti velim... to je tvoje pravo
- - - - - - - - - -
preporučujem ti da dobro iščitaš knjigu o jovu, fenomenalna knjiga! posebno za lečenje jedne od gorih bolesti koja je zadesila moderno čovečanstvo, zvane ego. moći ćeš da skontaš da ništa oko tebe, pa ni ti sama, nisi svoja, već Božija. i da svakako, ma koliko mislila da si dobra osoba, zaslužuješ smrt jer si grešna pred Bogom. tada će ti postati jasnije zašto ti je Isus potrebniji od bilo čega.
Ma je l' to danas neki sarmodan?!![]()
Hoce zene da vas ubiju sarmama?![]()
Nisam nigde nego mi ova veca natovarila tri sarme u pič...Podaviću se s njima...
- - - - - - - - - -
Ko zna bolje slagati;Viki,ja ,ti,Tibi,Barbi...? Mada to znanje nikad ne pokazujemo!![]()
Ma je l' to danas neki sarmodan?!![]()
Hoce zene da vas ubiju sarmama?![]()
Viki je majstor i sve vreme joj svetli oreol.
- - - - - - - - - -
Pusti ga masta o sarmi.![]()
a što se tebe tiče, tebi bi bilo bolje da pod jedan prestaneš da ločeš brlju, pod dva da prestaneš da se truješ nazovi filozofijom. vidiš li da ti kombinacija pomutila mozak toliko da ne znaš ni gde udaraš. deklariše se lik kao feministkinja
možda ti se malo razbistri pa skontaš da te za koju godinu čeka Bog u kog ne veruješ, jer nije da si baš nešto mlad i da imaš mnogo vremena
Pod jedan, i pod dva...oplakah Fishija
![]()
idi samo pogledaj one što sebe nazivaju liberalima, prosvećenima, intelektualcima, tolerantnima itd, pogledaj kako se ponašaju sad ovo oko izbora trampa za precednika... jezivi su.
Ma jesam...uzas bre.
Pokusao sam nekom liku da objasnim da je izmanipilisan i to zestoko, ali ne vredi .
To je ozbiljan poremecaj , lik protestvuje protiv Trampa zbog nekih par recenica , a ovamo opravdava onu vesticu kao da mu je keva ...Kaze pacifista je, a podrzava clintone oko ratova jer eto Putin je ratni zlocinac , ja lepo pitam prema kome je to on ucinio zlicine , da li prema Isisu onda nastane tajac...To je tolika doza ludila i kontradiktornosti da to nije normalno.
Posle par minuta konverzacije skapiram da je lik satanista (zapravo sam kaze), pitam ga za bombardovanje Sfrj itd, iako je bilo protiv Un-a ...on pocne opet istu pricu jadni ukrajinci putin ih maltretira ?! Ja mu kazem druze ti isti unijati u ukrajini furaju svastike , protiv toga bi trebao da se boris, na to dodam 20mil rusa je izginulo protiv takvih istih (nazi kretena), kaze ti on to je nekad bilo sada se ne racuna ?! Tu sam vec imao jaku zelju da ga prebijem kao macku![]()
Hahahahahaha slatkis mali.
Odrace te neki mangupi bre olivere. Sta te briga sta pricaju marginalni tipovi, osim, ako vec nisi zaglavio u njihov kraj.![]()
Moj Bog ima plave oči i ne čvegeriše svoju đecu...
Mislim da ovo sve ima za posledicu da svet podeli na dve grupe za pocetak...zdravorazumske normalne ljude koji misle svojom glavom i teze ka progresu , I na budale ekstreme i ludake u tudjim rukama.
To valjda i jeste najbitnija podela...na dobrog i loseg .
- - - - - - - - - -
Kako ce me odrati ?
Ko bi zeleo da me "odere" morao bi da se upusti u opasnu avanturu.
Kazem ti , pricah sa jednin britancem.
U mom kraju srecom nemam takvih likova.
Lik se izmedju ostalog oblaci u zensko tako po nekad i lakira nokte . Ozbiljna bolest.
Jbao vas bandit, olos, ubica i krimos Putin.
promasio si pfr-um i temu![]()
Jbao vas bandit, olos, ubica i krimos Putin.
Esh je pristojan, mladi, lepi i dobro sutiuirani decko, ne prilice njemu te perverzije
Esh je pristojan, mladi, lepi i dobro sutiuirani decko, ne prilice njemu te perverzije
Kami, ko ti pise sa naloga?![]()