електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Ма какав алфа мужјак, у ком C филму ви живите?
Невероватно какав кичерајски начин схватања м-ж односа.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra jedno pitanje. Da li je preduslov za dobar brak, vezu to da je muskarac alfa muzijak? Ili je to hendikep? I da li ti smatras licno hendikepom kada je muskarac dominantan?
kapiram da vecinu zena privuku oni koje one dozive kao dominantnije...mada ima i onih koje vole da dominiraju, ja licno vise volim dominantnijeg muskarca. meni ne moze da bude privlacan muskarac koji nije borac, zato sto sam ja svasta preturila preko glave i meni su uvek privlacniji oni koji su sami po sebi sposobni i koji su lupali glavom o zid, nego oni koje su obezbedili roditelji, mada sam ja stan dobila od keve, al vec sam pisala da sam ja vise za nju brinula nego ona za mene, s obzirom da je ona imala rano infarkt i tako neke bolescine i onda su mnoge stvari pale na mene.
moj kolega je uzeo zeni karticu, kad zena krene na posao, on joj kupi kutiju cigara i da joj za dorucak.
slusajuci zensku pamet, dogurali su da su morali dizati kredite da plate struju i vodu.
Zato forumašice treba koristiti za tralala zaebanciju.Kad iste sretneš u RL, saznaš da hoće milijardera, porodicu i decu.Neka, hvala.Na forumu smo vec apsolvirali da to uopste nije problem..
- - - - - - - - - -
Sta vise, pozeljno je...tako se stice zivotno iskustvo...![]()
E to je bas drasticno
![]()
Pametniji nikad ne popušta.missim ja stvarno volim zene i postujem ih, al one ne znaju gdje su suplje i ako muskarac popusti svi najebase, a najvise muskarac napaceni((
Zato forumašice treba koristiti za tralala zaebanciju.Kad iste sretneš u RL, saznaš da hoće milijardera, porodicu i decu.Neka, hvala.
A ni forumaša.Nzn, nisam imala cast sresti forumasicu u rl..
Ма какав алфа мужјак, у ком C филму ви живите?
Zato forumašice treba koristiti za tralala zaebanciju.Kad iste sretneš u RL, saznaš da hoće milijardera, porodicu i decu.Neka, hvala.
Dečko koji nema auto prvo treba da shvati da je žena u kapitalizmu roba i da su joj vaspitanje i pogled na svet saglasni sa društvenim uređenjem.Hehe, ima jedan apsurd, ma kako izgledao taj napredak u ravnopravnosti, pogledaj drustvenu scenu, a i oko sebe, umesto da taj alfa princip bude marginalan, on zapravo dominira, ali ne u nekom pecinskom shvatanju, nego u materijalno interesnom.
Sinoc gledam neki tragican francuski film u kome mladi bracni par dobija dete, ono oboljeva od raka, operise se, leci se, uspeva da ozdravi, njih dvoje se razvode... a sve kroz sliku skromnog, zapravo siromasnog staleza koji ide u bolnicu auto stopom ili usred zime malim mopedom...
I onda mi padne na pamet kako je nekada bilo normalno da nemaju svi automobile, da se ide javnim prevozom porodicno...danas decko koji nema auto tesko moze da stigne do braka, da ne govorim o pedigreu, tatama, mamama, biznisu, politici..
Pa, mislim, šta će ti sad dečko?procitala milijardera, porodicu i decka...pa reko otkud sad taj decko...
procitala milijardera, porodicu i decka...pa reko otkud sad taj decko...
Hehe, ima jedan apsurd, ma kako izgledao taj napredak u ravnopravnosti, pogledaj drustvenu scenu, a i oko sebe, umesto da taj alfa princip bude marginalan, on zapravo dominira, ali ne u nekom pecinskom shvatanju, nego u materijalno interesnom.
Sinoc gledam neki tragican francuski film u kome mladi bracni par dobija dete, ono oboljeva od raka, operise se, leci se, uspeva da ozdravi, njih dvoje se razvode... a sve kroz sliku skromnog, zapravo siromasnog staleza koji ide u bolnicu auto stopom ili usred zime malim mopedom...
I onda mi padne na pamet kako je nekada bilo normalno da nemaju svi automobile, da se ide javnim prevozom porodicno...danas decko koji nema auto tesko moze da stigne do braka, da ne govorim o pedigreu, tatama, mamama, biznisu, politici..
Ne ceka samo ljubavnica, ceka i taj ozenjeni dasa - da je dohvati i oplete... ma sta ceka, jedva ceka bre...![]()
Sta je to sto sprecava slobodnu devojku ili zenu da udje u vezu s ozenjenim muskarcem, bez obzira na okolnosti? Dobro, retoricki je upitano, jer..
Da li se ta zabrana inhibira u porodici, ili u društvu? A obzirom na moralni krah drustva i porodice, sta bi u buducnosti moglo da presudno utice na monogamski vrednosni sistem?
Jacanjem poligamije, nestaju ljubav, poverenje, požrtvovanje, i mi se zapravo vracamo ka sirovim strastima. Zivotinjskom svetu?
Sta mislite, koliko su ove promene bitne po covecanstvo i opstanak, glede razmnozavanja i odgoja novih generacija?