Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
prochitah "varenje" u naslovu
il mi treba jacha dioptrija...il da prestanem da vecheravam
il mi treba jacha dioptrija...il da prestanem da vecheravam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moral mozda sprecava zaljubljenost, ali ne sprecava ljubav.
Moze biti.Smrtno je ozbiljno: )
Moze biti.
Kada bi mene moj muz prevario donosila bih mu svaki dan cvece na grob jer sam pre svega jedna dobra i emotivna duša...
Moze biti.
Kada bi mene moj muz prevario donosila bih mu svaki dan cvece na grob jer sam pre svega jedna dobra i emotivna duša...
Apsolutno se slazem
Kakav razvod, ne dolazi u obzir
Crnina mi uopste ne bi lose stojala![]()
A kad je crnina neka bude D&G ... mislim nekako se lakse patiTo se samo tako kaze...mnogim zenama patnja bolje stoji nego crnina.
A kad je crnina neka bude D&G ... mislim nekako se lakse patiTo se samo tako kaze...mnogim zenama patnja bolje stoji nego crnina.
Udovicama nisu potrebni svaleri. One su onda konacno oslobodjene jer “ dok nas smrt ne rastavi” ...To je postao trend jos od prvog veka, sad spremaju poseban sprat za zene u crnini
i celu aleju svalera.
Sta je to sto sprecava slobodnu devojku ili zenu da udje u vezu s ozenjenim muskarcem, bez obzira na okolnosti? Dobro, retoricki je upitano, jer..
Da li se ta zabrana inhibira u porodici, ili u društvu? A obzirom na moralni krah drustva i porodice, sta bi u buducnosti moglo da presudno utice na monogamski vrednosni sistem?
Jacanjem poligamije, nestaju ljubav, poverenje, požrtvovanje, i mi se zapravo vracamo ka sirovim strastima. Zivotinjskom svetu?
Sta mislite, koliko su ove promene bitne po covecanstvo i opstanak, glede razmnozavanja i odgoja novih generacija?
Udovicama nisu potrebni svaleri. One su onda konacno oslobodjene jer “ dok nas smrt ne rastavi” ...
Udovicama nisu potrebni svaleri. One su onda konacno oslobodjene jer “ dok nas smrt ne rastavi” ...
Takva tranzicija je sustinski vazna za globalnu satanisticku agendu i isterivanja Boga iz ljudske vrste.
U jbt kakve ste![]()
Takva tranzicija je sustinski vazna za globalnu satanisticku agendu i isterivanja Boga iz ljudske vrste.
Sta je radio satana? Trazio je ljude sa slabostima i iskoristavao ih uzimajuci im duse, dajuci im nesto kao nadoknadu.
Sta je radio Isus? Trazio je ljude sa slabostima i obecao im nadoknadu (raj). Sta im je ono bijese uzeo?
Moze biti.
Apsolutno se slazem
Kakav razvod, ne dolazi u obzir
Crnina mi uopste ne bi lose stojala![]()
A kad je crnina neka bude D&G ... mislim nekako se lakse pati![]()
Jedna od teorija iz agende zvana depopulacija. Ne moze se lako odbaciti
- - - - - - - - - -
Jes video ovo, bog te mazo. Mi imamo samo jednu Bogomoljku i to nik, a ove za prave...
Treba proglasiti sadasnje "veze" zivotinjskim, i zabraniti ih. Tek kad ponovo postanemo ljudi onda cemo prestati da varamo i sebe i druge.