Koliko je sex zaista vazan?

sevilja:
Da, ali da bi čovek tako ulazio u brak mora biti izrazito racionalan.
Evo, ja probala! Prošle godine sam imala neku vezu od skoro pola godine sa čovekom koji mi je odgovarao intelektualno i zaista mi je bio i jeste pravi prijatelj. Kako je vreme prolazilo, postajaomi je sve odbojniji. Nije bilo hemije, nije mi se svidjao njegov izgled, nije mi se svidjalo kad mi tepa...na kraju je počelo da me nervira i to kako razmišlja, i ako smo ustvari uvek slično mislili....upropastili smo prijateljstvo....danas ni ne pomišljam na izlaske s njim, jer mi je nekako neprijatno.

Наравно, чисто рационалност без трунке осећања - не верујем да може да функционише. Ваљда је комбинација тога оно за чиме сви тежимо.

Krenula sam da otčvakam pametan odgovor na ovo pitanje i... jbg. Meni je važan i njemu je važan. Onda, zar je bitno da li se u to uklapaju drugi?

Jedino je važno da li vas dvoje o privlačnosti, seksu i intimnosti mislite na isti način. Ako ne... Ne znam. Ne mogu da budem pametna.

Kakva je to PRAVA veza ako ne osećate uzajamnu privlačnost? Pa to je onda prijateljstvo, i nema veze sa ljubavlju. Sex definitivno nije najvažniji u vezi, ali dok ste još zaljubljeni kada te dodirne voljena osoba ima da vidiš celu vasionu i lajt-šou pred očima, a pamet kao da nikada nije ni izmišljena!

Na početku veze ljudi treba da budu zaljubljeni, jer je svaki početak ionako dovoljno težak, ali zaljubljenost kompenzuje sve. Kada tu fazu prerastu (a bilo bi nepodnošljivo celog života biti tako lud), onda ostaje ona trajna, duboka ljubav i povremeno iskrice ludila. I to dobro funkcioniše.

drage moje dame, cime muskarac moze najbolje da pokaze koliko vas zeli?
ruzama?
parfemima...?
ili je ipak miris oznojane koze malo jaci za te dokaze ;)
ako se poklopite u isto vreme da zelite jedno drugo...ima li cega lepseg?
ja glasam za zivot sa sto vise strastvenih igrarija, sa jednom osobom sto je moguce duze :)
razmislite...
bolje uzasan kraj nego uzas bez kraja!

donna011:
U vezi ste (2 godine pa jos malo) sa osobom za koju mozete da kazete TO je TO.
Sve je bas onako kako treba, sve osim... sexa! Jednostavno nedostaje privlacnost. Nikada je nije ni bilo, ali ste mislili da ce se vremenom pojaviti... :| Nije...
Koliko je sex zaista vazan???
Help!
:|

Pa ovako, to sto je tebi TO meni je odlicno prijateljstvo. Muskarac moze da mi bude prijatelj, ako se odlicno slazemo, a nema fizicke privlacnosti. Ako je ima, onda ga ne smatram prijateljem, vec potencijalnim ljubavnikom ili ljubavnikom. Nema mesanja. Naravno, idealno je kada ti je ljubavnik i prijatelj, onda valjda dodje do braka ili jako ozbiljne veze. Uglavnom, veza bez seksa je farsa. Privlacnost se ne stvara vremenom, vec ili postoji ili ne postoji.

donna011:
U vezi ste (2 godine pa jos malo) sa osobom za koju mozete da kazete TO je TO.
Sve je bas onako kako treba, sve osim... sexa! Jednostavno nedostaje privlacnost. Nikada je nije ni bilo, ali ste mislili da ce se vremenom pojaviti... :| Nije...
Koliko je sex zaista vazan???
Help!
:|

Sta tera zenu da trpi 2god ? A sta je to kako treba...mislim osim sexa?
Kako biti s nekim a nedostaje privlacnost?
Ili sta cekati 2god ako se nije dogodilo u prvih par meseci?

jeste li vi uopste imali sex?
ili vam je sex sezonska pojava?
ako je ovo prvo, nemam komentara
ako je drugo - i vama to odgovara, a niste isfrustrirani, pocnite da zivite zajedno na 6 meseci i ako je i posle toga ok, uzivajte
ja bez sexa ne mogu, evo vec 8 godina...i dalje sa istim zarom

Julian_Duranona:
Pitanje: ''Kupila sam nove cipele, zuljaju me na prstima. Кako da ih omeksam?''
Hellen: ''Очигледно ниси добро бирала приликом куповине. Да ли си размишљала о промени партнера?''
E, savrsen si, ti si covek mog zivota!!! Doduse, ili zena mog zivota...

....izvinjavam se sto upadam u temu ovako!

Back