neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Seks nije važan kad ga ima u velikim količinama.
Važan je kad ga nedostaje.
Važan je kad ga nedostaje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sevilja:Da, ali da bi čovek tako ulazio u brak mora biti izrazito racionalan.
Evo, ja probala! Prošle godine sam imala neku vezu od skoro pola godine sa čovekom koji mi je odgovarao intelektualno i zaista mi je bio i jeste pravi prijatelj. Kako je vreme prolazilo, postajaomi je sve odbojniji. Nije bilo hemije, nije mi se svidjao njegov izgled, nije mi se svidjalo kad mi tepa...na kraju je počelo da me nervira i to kako razmišlja, i ako smo ustvari uvek slično mislili....upropastili smo prijateljstvo....danas ni ne pomišljam na izlaske s njim, jer mi je nekako neprijatno.
Hellen:Наравно, чисто рационалност без трунке осећања - не верујем да може да функционише. Ваљда је комбинација тога оно за чиме сви тежимо.
no imagination:A jel ti mislis da su tvoji roditelji (npr)posle 25godina braka(lupam) i dalje zaljubljeni kao na pocetku, i da i dalje vide celu vasionu i lajt show pred ocima kad se dodirnu???
Samo onako kako on to najbolje zna!ddrraaggaannaa:drage moje dame, cime muskarac moze najbolje da pokaze koliko vas zeli?
... zbog potrage za novim...ddrraaggaannaa:i na kraju , sta je ono zbog cega nam muskarci pobegnu iz kreveta ?
donna011:U vezi ste (2 godine pa jos malo) sa osobom za koju mozete da kazete TO je TO.
Sve je bas onako kako treba, sve osim... sexa! Jednostavno nedostaje privlacnost. Nikada je nije ni bilo, ali ste mislili da ce se vremenom pojaviti... :| Nije...
Koliko je sex zaista vazan???
Help!
:|
donna011:U vezi ste (2 godine pa jos malo) sa osobom za koju mozete da kazete TO je TO.
Sve je bas onako kako treba, sve osim... sexa! Jednostavno nedostaje privlacnost. Nikada je nije ni bilo, ali ste mislili da ce se vremenom pojaviti... :| Nije...
Koliko je sex zaista vazan???
Help!
:|
E, savrsen si, ti si covek mog zivota!!! Doduse, ili zena mog zivota...Julian_Duranona:Pitanje: ''Kupila sam nove cipele, zuljaju me na prstima. Кako da ih omeksam?''
Hellen: ''Очигледно ниси добро бирала приликом куповине. Да ли си размишљала о промени партнера?''