- Poruka
- 367
MNOGO JE PROPAO

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve dok Van Gogh ubrajaju u Rock and Roll band i dok ga glorifikuju....E, vidite, to mu dodje isto kao sa Belim dugmetom....Ta dva benda unistise rock scenu ovih prostora
Sve dok Van Gogh ubrajaju u Rock and Roll band i dok ga glorifikuju....E, vidite, to mu dodje isto kao sa Belim dugmetom....Ta dva benda unistise rock scenu ovih prostora
Pa,ok,Van Gogh i nije Rock and Roll,ko je to i rekao?Medjutim,bend je odlican.A Bijelo Dugme...to je vise neki pop/rock,valjda.![]()
прво, зове се Бијело Дугме, друго, ниси у праву.
Pa dosta sam ga slusala...
...a, trece ovo je diskusija, pa ako vec diskutujes obrazlozi
Iz plagijata nikada ne moze da se rodi nesto kvalitetno, jer ce uvek biti i ostati bleda kopija
p.s. zeznula se jesam za ijekavicu, ali tu su fanovi BD da me isprave.
E, vidite, to mu dodje isto kao sa Belim dugmetom....Ta dva benda unistise rock scenu ovih prostora
Где су теби аргументи? Мој пост је у твом стилу![]()
Totalno netacno... ali kada covek bolje razmisli bilo bi bolje da postoji neki drugi kanal koji ce samo pustati rock i samo ce biti rock emisije i voditeljiJadan rock unishti ga MTV
Totalno netacno... ali kada covek bolje razmisli bilo bi bolje da postoji neki drugi kanal koji ce samo pustati rock i samo ce biti rock emisije i voditelji
Usput, Van Gogh uopste nije rock i oni su cisti primeri pedera, sebe nazivaju Rockerima a fenseri su
A sta kazes na to da sam se malo z*******o ili samo malo sanjao, znam ja da toga nece biti... ali zamisli :rolleyes:A sto se tice televizije koja bi bila usredsredjena samo na rock muziku... Ne nadajte se, u zemlji Srbiji to nazalost nece nikad da se desi![]()
totalno je propao!!!!! ima jos koji bend,ali i on polako propada