Midnight Cowboy
Početnik
- Poruka
- 35
Pusenje jeste bitna stavka i mnogi uzivaju u tome ali nadjoh negde na internetu da se usled toga cesto javljaju i problemi sa gutanjem.
Sta vi mislite?
Sta vi mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusenje jeste bitna stavka i mnogi uzivaju u tome ali nadjoh negde na internetu da se usled toga cesto javljaju i problemi sa gutanjem.
Sta vi mislite?
Sta vi mislite?
mislim da Novaista, najbolje puši
a i dobro mesi krofne
ahm, a na kakve probleme tacno mislis, odbijanje da se doticna radnja izvrsi, problem sa kolicinom materijala za progutati, pljuvanje sadrzaja neprijatnog ukusa....?
moras pojasniti i bolje definisati temu...
zarad iskustvenijih i preciznijih odgovora, narafski.......
eeeee pa ti si ona sto se kresnula sa 79 forumasa !![]()
jel to licno provereno..misim sa krofnama...ne znadu zene bas najbolje da prave krofne...za poosenje me zabole...to moze svaka....![]()
Sta vi mislite?
Sta vi mislite?
Sta vi mislite?
Ja samo znam da ako devojka dobro pusi....onda sve moze od muskarca da dobije
provereno znam
![]()
Ajde priznavaj sta si dobilaja ne gotivim iskusan blowjob..to mi shablonski..vise da se igra i experimentise..da vezba i uziva..samo da ne grize
![]()
Ali ovo pušenje se ne odnosi na cigarete s obzirom na kojem se PDF-u nalaze.
Sta vi mislite?
ustvari svi mislimo da smo na forumu zdravlje
cekaj...a zar nismo?
Naravno da mi se javljaju problemi da ne mogu da progutam kad znam od koga je![]()
mda... tupi, gnjavi, ne zna ni sama sta bi sa njim, i ondak to nazove experimentom
iskusan blowjob rulez![]()
Pa vidiš da nismo.Jer da jesmo ne bi to rekla.
minut ili 20 al` da je kako valjaI kazes tebi extra kad svrsis za minut![]()