Koliko je para pokradeno za vreme Esenesa?

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pop80

Elita
Poruka
15.738
Posle zvaničnog izveštaja Javnog Tužilaštva za organizovani kriminal u kome je rečeno da su Esenes lopine samo od posla rekonstrukcije pruge Beograd - Budimpešta u džepove strpali 115 miliona eura postavlja se pitanje koliko su za proteklih 12 godina pokrali para?
Moja procena je između 5 i 10 milijardi eura.. Pošto Ćacijevci ne znaju šta je to milijarda da im nacrtam : Milijarda ima 1000 miliona.. valjda znate šta je milion??

gde se sve kralo? kako? da li je moguće da Vučić nije znao da ovi oko njega lapaju pare 12 godina ? :D

Не знам да ли ће се икад сазнати права цифра, све и да сад сменимо СНС мафију и да на власт дође 100% реваншистичка опција.
А верујем да би Србија могла бити једно лепо парче планете Земље да је тај новац уложен како треба.

Ne moze se to izracunati.

Zna se samo da kontrolisu sigurno 40-ak milijardi kapitala godisnje.

To sto oni reketiraju taj kapital, i kontrolisu ga za svoje mafijaske idiotizme, umesto da taj kapital pravi pare, sigurno gubimo barem 5 milijardi godisnje, i to minimum, a verovatno i vise.

Mafijaska banda i bagra.

Posle zvaničnog izveštaja Javnog Tužilaštva za organizovani kriminal u kome je rečeno da su Esenes lopine samo od posla rekonstrukcije pruge Beograd - Budimpešta u džepove strpali 115 miliona eura postavlja se pitanje koliko su za proteklih 12 godina pokrali para?
To je udar na prugu kao takvu i kineske investitore, nema nikakve veze sa kradjom jer i nije. Jednostavno ne zele da se mi povezemo sa Madjarskom
Da Kinezi, koji grade vise brzih pruga od ostatka sveta zajedno, nemaju povoljne uslove ovde, ne bi ni dolazili.

Poslednja izmena:
Moja procena je između 5 i 10 milijardi eura.. Pošto Ćacijevci ne znaju šta je to milijarda da im nacrtam : Milijarda ima 1000 miliona.. valjda znate šta je milion??

gde se sve kralo? kako? da li je moguće da Vučić nije znao da ovi oko njega lapaju pare 12 godina ? :D
taman posla da nam po svetu politicari idu u patikama, pocepanim pantalonama i u stojadinu iz 1980-te.
Bila bi to bruka i sramota za ozbiljnu drzavu kakva je Srbija.

Još ako možeš da nacrtaš Ćacijevcima odakle ti ideja da se radi o bilionima?
Trla baba lan da joj prodje dan
Btw krmetina.Brkić (grok grok) licitira 25 milijardi

Pa Banca Intesa nema ni tvoj obrtni keš a nagurali se Srbi ubitalijanski konzorcijum jer 7% pripada Rošildima pa da im se nadju... gologuzi a alavi...

Debele milijarde
1754401617620.png

I sta im vrede sve te pokradene pare? Sve to da bi imali nesto veci stan/kucu, vozili nesto bolji auto, mozda letovali na skupljim destinacijama i jeli bifteke cesce. A sta su dali za to? Prodali sopstveni narod, prodali dusu djavolu, pocinili strahovite grehe, neke ljude pobili...za sta? Za nesto vise luksuza od nas ovde? I na kraju se slogiras ili zavrsis u zatvoru....Ne mislim da su im se te kradje isplatile uopste...Zalosno je sve to....

I sta im vrede sve te pokradene pare? Sve to da bi imali nesto veci stan/kucu, vozili nesto bolji auto, mozda letovali na skupljim destinacijama i jeli bifteke cesce. A sta su dali za to? Prodali sopstveni narod, prodali dusu djavolu, pocinili strahovite grehe, neke ljude pobili...za sta? Za nesto vise luksuza od nas ovde? I na kraju se slogiras ili zavrsis u zatvoru....Ne mislim da su im se te kradje isplatile uopste...Zalosno je sve to....
Ostavljaju svojima eno Marka u Moskvu baskari se

Не зна, али када сазна тај наје6е тако да мало коме падне на памет да то уради.

--

Ја мислим да ни полиција не зна колико је украђено. Морамо Шојића ангажовати. Само један покварен и луцидан ум може ући у трагове новца које је снс послао ко зна где

Back