- Poruka
- 122.409
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не богохули. Гријех је то велики.
a sta je pogresno napisano?Не богохули. Гријех је то велики.
Да је Бог имао секс са Богородицом. Господе саклони.a sta je pogresno napisano?
a da..bezgresno zacece.Да је Бог имао секс са Богородицом. Господе саклони.
vantelesno tj bezdodirnoДа је Бог имао секс са Богородицом. Господе саклони.
Samo to? Meni je sve sa te slike pogrešno.Да је Бог имао секс са Богородицом. Господе саклони.
То ми је прво онако упало у очи.Samo to? Meni je sve sa te slike pogrešno.
Parafraze nisu dobre, kada se o Božijoj reči radi. Vrlo je bitno dauz obavezno parafraziram "ne možeš imati druge idole i voleti ih osim mene"
ne znam napamet svih deset božijih zapovesti pa sam parafrazirala..ali to je to ..ja pa ja i samo jaParafraze nisu dobre, kada se o Božijoj reči radi. Vrlo je bitno da
bude tačna, makar i da je trenutno ne razumeš.
JA СAM Господ Бог Твој, немој имати других богова осим мене.
Vrlo korisna i tačna informacija.
Чудесно натприродно.vantelesno tj bezdodirno
sam čin stvaranja novog života putem seksa jeste čudesan ali u tom činu nema ničeg natprirodnogЧудесно натприродно.
Da samo JA. I bitno je da to zapamtiš baš tako. Sad razumešne znam napamet svih deset božijih zapovesti pa sam parafrazirala..ali to je to ..ja pa ja i samo ja
eghoizam da ali moguce i da je Bog narcis ?Da samo JA. I bitno je da to zapamtiš baš tako. Sad razumeš
na jedan način. Da je to egoizam, na primer. Nekad ćeš razumeti
i na neki drugi način. Ali ako parafraziraš, ne možeš nikad razumeti
na drugi način, jer držiš pogrešnu informaciju, iskrivljenu.
Bog je napravio čoveka da bude ličnost, kakav je Gospod Bog, Gospod nije imao ništa telesno sa Presvetom Marijom, Sin Božji Isus Hrist začet je posredstvom Svetog Duha. Podavili su se u potopu veliki grašnici, spasio se onaj ko je to zaslužio.
Ne, nije moguće. Moguće je samo da je to tvoje trenutno razumevanjeeghoizam da ali moguce i da je Bog narcis ?
zar potop nije preziveo samo noje sa zivotinjama u barci?Bog je napravio čoveka da bude ličnost, kakav je Gospod Bog, Gospod nije imao ništa telesno sa Presvetom Marijom, Sin Božji Isus Hrist začet je posredstvom Svetog Duha. Podaviki su se u potopu veliki grašnici, spasio se onaj ko je to zaslužio.
Dok se ustvari misli na isto toPa kad slušaš ove doslovne tumače, skoro pa tako zvuči.
ili ga tvrda linija crkve takvim predstavlja?Ne, nije moguće. Moguće je samo da je to tvoje trenutno razumevanje
te rečenice i to je sasvim ok. Imaš na to pravo.
jeste jer je tako hteo isti taj dobri pravedni Bog..zar potop nije preziveo samo noje sa zivotinjama u barci?
Noje, njegova žena, njegova tri sina i njihove tri žene.zar potop nije preziveo samo noje sa zivotinjama u barci?