Koliko imate prijatelja?

Na forumu 38, na fejsu 351 a u RL jedna prava drugarica, josh jedna kojoj mogu (skoro) sve da kazhem a da ne izblebeta i josh jedna koja mi je gotivna za zajebanciju.:)
a ostali, za njih mogu samo da kazhem, da se druzhimo.. nije to ni p od prijateljstva.. :p

Forum=0
RL=?

Ja sam namćor
Svaki dan ustajem na levu nogu. Što i nije neki problem... kažu da imam dve leve noge :sad2:
Nedruželjubiv ili asocijalan - kako vam drago
Nemam prijatelja

Za RL, samo znak pitanja. Tu je malo teže odrediti pravu granicu izmedju prijatelja i kontakata
imam psa, a pas je najbolji čovekov prijatelj
i imam brdo knjiga, a knjiga je najbolji čovekov drug

Forum=0
RL=?

Ja sam namćor
Svaki dan ustajem na levu nogu. Što i nije neki problem... kažu da imam dve leve noge :sad2:
Nedruželjubiv ili asocijalan - kako vam drago
Nemam prijatelja

Za RL, samo znak pitanja. Tu je malo teže odrediti pravu granicu izmedju prijatelja i kontakata
imam psa, a pas je najbolji čovekov prijatelj
i imam brdo knjiga, a knjiga je najbolji čovekov drug

sve se da promeniti..samo ako hoces..

Jao BIG PEOPLE... ko te ne zna

Kako dzaba? Preko je potrebno

Ni sa devojkama se ne mozhe prichati
... samo prichaju, i prichaju, usta ne zatvaraju.
Ne mo'sh chovek dotji do rechi od njih

A pas tako lepo zna sve saslushati

nisu sve iste :)
kao prvi primer, polazim ode sebe :lol: pricham samo kad je preko potrebno :lol:

i ne mora samo devojke, brate imash nekog ortaka, jel pitanje je kolko imate prijatelja a ne riba.. :p

nisu sve iste :)
kao prvi primer, polazim ode sebe :lol: pricham samo kad je preko potrebno :lol:
:dontunderstand:
Kako to mislish "nisu sve iste :)"?
Hotjesh da kazhesh: "jedna gora od druge"
i nemoj ti meni tu, pricham samo kad je potrebno
znam ja dobro to... i moje prijateljice isto tako
problem je shto uvek misle da je preko potrebno :whistling:

Uostalom ko je josh video zhensko, pa da tjuti
... i na shta bi to lichilo :eek:
Tjutish ti, tjutim ja... koje mi je to prijateljstvo ako tjemo samo da se gledamo
Neka, hvala. Dobre su meni i ove prichljive prijateljice
zato imam psa za prijatelja... bar neko i mene da saslusha :sad2:
i ne mora samo devojke, brate imash nekog ortaka, jel pitanje je kolko imate prijatelja a ne riba.. :p
i sestro... samo prichash, prichash, a nishta me ne slushas
Lepo sam rekao da ne znam koliko ih imam u RL (stavio sam znak pitanja) nisam rekao da ih nemam
Nije to forum pa da tju da ga chekiram u profilu da mi je prijatelj, pa kad mi treba, samo pogledam listu, i kazhem imam 13 komata

PS nisam ja spominjao nikakve ribe, al' kad si ih vetj spomenula. Nemam ih, al' ne bi bilo loshe da nabavim koju... ribe su poznate po tjutanju
sve se da promeniti..samo ako hoces..
Netju... shto bi se menjalo neshto stho je vetj i ovako savrsheno :hvala:
Mozhda bih eventualno mogao da smanjim svoj broj godina, tada bih bio josh savrsheniji, al' se neshto bojim da tu ne vazhi to: "sve se mozhe kad se hotje"

Back