Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 104.076
Koliko imate obuće? I čega? Šta je za Vas optimum? Koliko bi trebalo prosečni čovek da ima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imam koliko mi je potrebno a minimum je po 2 para obuce za svaku sezonu,
sto naravno nije moguce jer svi imamo po vise pari po sezoni![]()

imas cipele koje pustaju voduA šta znači za svaku sezonu. Ustvari ženska obuća jeste dosta drugačija od muške, ali u mojoj glavi postoje samo tri vrste obuće; patike, cipele i čizme; dakle jedn vrsta manje od broja godišnjih doba (karikiram malo).![]()
znaci obuca za zimu, prolece, leto , jesen, plus papuce, patike,A šta znači za svaku sezonu. Ustvari ženska obuća jeste dosta drugačija od muške, ali u mojoj glavi postoje samo tri vrste obuće; patike, cipele i čizme; dakle jedn vrsta manje od broja godišnjih doba (karikiram malo).![]()
da papuce sam zaborvio i njih imam dva paraznaci obuca za zimu, prolece, leto , jesen, plus papuce, patike,
Po meni je dovoljno od svega imati po dva para cipele, patike i papuče , to je sasvim dovoljno za neki odredjeni period vremena.
ja imam fetis na torbe i jaknePreviše...jedina manija po pitanju garderobe su mi torbe i obuća!Ostalo skoro i da ne kupujem, samo po potrebi.
Šta će tebi torbe?ja imam fetis na torbe i jakne
to bih stalno kupovao![]()

a gde da drzim novcanik, kljuceve i mobilni?Šta će tebi torbe?![]()
Ja ne znam ni jednog da nosi torbu. Nose rančeve, jer trpaju svašta.Ali dobro...bože moj!a gde da drzim novcanik, kljuceve i mobilni?
ranac je prevelik za tih par stvariJa ne znam ni jednog da nosi torbu. Nose rančeve, jer trpaju svašta.Ali dobro...bože moj!
ali kad imam vise stvari..a za svakodnevne potrebe su male torbice zakon.Pa dobro...ima lepih! Imam i ja par takvih...manjih!Ali mi uglavnom služe k'o ukras u ormaru.ranac je prevelik za tih par stvari
male muske torbice su po meni super
i ja nosim ranceve (posto i to spada u torbeali kad imam vise stvari..a za svakodnevne potrebe su male torbice zakon.
nesto ovako
https://www.fashionandfriends.com/rs/muskarci/torbe/male-torbe/
znam..sa zenam je specifisno..obicno su im torbe da odvalis rame teskePa dobro...ima lepih! Imam i ja par takvih...manjih!Ali mi uglavnom služe k'o ukras u ormaru.![]()
..svasta tu ima.. Moje su "Sport Billy" fazon!Nema šta nema...doručak, voda, voće,užina...!znam..sa zenam je specifisno..obicno su im torbe da odvalis rame teske..svasta tu ima..
![]()