Ujedinjene teme o narodnjacima

• Začetnik teme Začetnik teme keka7
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ti si rodjen kao intelektualac jel tako? ako zelis da rasipas mozak, imas toliko klubova, organizacija za takve likove kao sto si ti ali mene ostavi na miru! ok? i necu da smaram ljude sa nasom raspravom. ja sam samo htela da saznam sta ljudi sa foruma vise vole, narodnjake ili zabavnjake, a ako se to tebi ne svidja dragi "Moon Child" onda mozes ici... tamo negde... bok decko! tacka.

.Vishnja.:
ti si rodjen kao intelektualac jel tako? ako zelis da rasipas mozak, imas toliko klubova, organizacija za takve likove kao sto si ti ali mene ostavi na miru! ok? i necu da smaram ljude sa nasom raspravom. ja sam samo htela da saznam sta ljudi sa foruma vise vole, narodnjake ili zabavnjake, a ako se to tebi ne svidja dragi "Moon Child" onda mozes ici... tamo negde... bok decko! tacka.
On je ustvari Ona :lol:

. . .:
.Vishnja.:
On je ustvari Ona :lol:
:lol: :lol: :lol: meni se dopalo da malo promenim pol :D
inace ja nisam nikog vredjala(i ne nameravam)...bio je to samo sarkazam u prethodnim postovima... :P

i draga vishnjo ne zelim da rasipam mozak radije bih da ga sacuvam :wink: i dobro,ostavljam te na miru,ali i dalje ne razumem koja je to podela muzike-narodnjaci i zabavnjaci....:?
ja slusham ono sto mi se svidi,a gde to spada...:roll: ne znam.
Bok i tebi.

Back