Koliko fizicki izgled ima uticaja na uspeh u zivotu?

Ziva istina, ovako razmislja vecina zena.
Kod muskaraca je slicno ali ipak malo drugacije oni malo vise forsiraju fizicki izgled a malo manje zanimljivost koja ipak nije potpuno iskljucena.
Sto se uspeha tice on je diskutabilan, sta je za koga uspeh ???
Novac ,položaj u društvu, slava ?
Mislim da lepim ljudima nije puno lakše u samom životu, i oni mogu biti tužni,iznevereni,očajni,uplašeni,nesrećni a mislim da stvarno postoji i zavist kod drugih ljudi, svesna ili nesvesna.
Živa je i zabluda da mogu lakše naći partnera.

pitam se da li postoje ti Lepi ljudi, to su kao neki objektivno lepi?

to su harizmaticni tipa neki lepi glumci ajd bred pit : ))
je l su to lepi, pa neki takvi iz zivota? pa cak i oni se nekome ne svidjaju
valjda ipak postoje ti lepi ljudi i sredjeni mada zavisi sve u kom se krugu krecete, postoje krugovi gde se ceni nesto kontra i ko zna kakvi krugovi de se ko zna sta ceni a ne ono sto je neki mainstream
ok postoji i lepota na neki nacin valjda ti fatalni ljudi ali nekad to preuvelicavamo jer volimo bajke

to sam htela da izbegnem pa se u sve to nisam zaista ni upustala i bilo mi je u nekom trenutku zao sto nisam, ali nisam u stvari ni mogla
ok necu vise da pisem

cak ne kazem da sam nesto lepa necu to da kazem nego obicno mlado stvorenje to je tesko da je ruzno
samo moze samo sebe da nekako unakazi psiholoski
mada mozda je u tom trenutku i najbolje, nisu svi teenageri ludilo zezanje

Физичка лепота човекова је једна велика срећа његова,и међу људима а не само међу женама.Између четири велика својства која један Атињанин мора да има,Платон на прво место ставља телесну лепоту.
Лепотице не чезну за лепим људима,као ни богате за богаташима.Лепе људе воле жене које нису лепе,као што за богатим чезну сиромашне.Истина је да лепота човекова осваја одједном,а карактер и дух човеков освајају полагано,јер се карактер и дух не обраћају женином животу физичком него моралном.
Најлепше жене пођу обично за људе без лепоте , а често чак воле и ружне љубавнике.Много пута жена не воли човека ни чијој се лепоти највише диви, јер свака жена инстиктивно осећа да је физичка лепота женско оружје , а она то своје оружје не воли да види у рукама мужа или љубавника.
Жена не иде ни за човеком који ју је занео својом лепотом или својом духовитошћу, него за човеком који има нешто што она нарочито тражи.У највише случајева жена тражи осећање сигурности.

Јован Дучић

Све сам ово потврдио и практично кроз своје животно искуство.

Poslednja izmena:

Back