Koliko dugo ste bile bez muškarca?

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Kada se osvrnete na period od 20. godine pa do danas, koliko iznosi najduži period da niste imale ni dečka, ni kres šemu, ni ozbiljniju vezni, ništa?
I kako ste se osećale tokom tok perioda nezadovoljenih potreba između dve veze?

Znam dosta devojaka koje od srednje škole pa do danas, nisu vezale ni 3 dana same, uvek su imale nekog.

Kada se osvrnete na period od 20. godine pa do danas, koliko iznosi najduži period da niste imale ni dečka, ni kres šemu, ni ozbiljniju vezni, ništa?

Znam dosta devojaka koje od srednje škole pa do danas, nisu vezale ni 3 dana same, uvek su imale nekog.

Jesi li pogrijesio ili se samo salis? :)

Lažeš. Kako ti loner znaš dosta devojaka?:)

busted, mada to što nemam prijatelje i što nisam blizak ni sa kim ne mora da znači i da ih ne znam.

ali kenudlerkin post je ostavio jak utisak na mene. izgleda da se osamila dosta. ili je asocijalna ili je previše choosy

najteže je pregurati nedelju, subota je ok, radna nedelja aktivnosti pritisnu, ali nedelja, uh....

Je l' da ti zaokružim ili mogu i decimale? :lol:

Čuj, onoliko koliko je potrebno da se odgovarajući i ja pronađemo. Nisam od onih koji uleću iz veze u vezu, šemu.. Volim i sebe i svoju slobodu, ne doživljavam nas kao teret, tako da ne vagam, niti imam običaj da određujem vreme pre i posle muškarca. Imala sam uzvraćene simpatije još od zabavišta, mislim da je to ključ moje nonšalancije. :rotf:

Mislis da ce ti to neka forumasica iskreno reci.............Zavisi sve kakav si tip osobe.........Neki sa svojom samocom guse druge,a nekima je dobro kada su solo........Meni je nekako bolje kad sam solo,lakse se osjecam........Jer uvijek vise dajem nego sto mi je pruzeno.A danas su svi postali jako sebicni............Ne treba covjek puno da ocekuje ni od koga vec samo od sebe.........Tako ce uvijek biti srecan,bez obzira da li je svezan ili nije.........:whistling:

snalažljiva žena ne poznaje nezadovoljene potrebe

Od 20e godine pa do danas nisam sama

po broju odgovora nameće se zaključak da nijedna neće da se izjasni da joj ne otvore člansku kartu za ulicu crvenih fenjera.
drage dame,
m0436.gif
vidim vam oreol iznad glave kako svetli :lol:

Ceka konja u belom bmw-u.
- - - - - - - - - -

Nije valjda dotle doslo?
Sta ces sa njim, jadan...donese ti samo dugove :roll:...nista glavom ne razmisljas, nista...

- - - - - - - - - -

Dve godine mi je bio rekord...em mi se niko nije svidjao, em sam imala drugo na umu...izlazila sam sa momcima ali nisam bila u vezi...prilicno strogo odvajam izlazenje od veze...nekad mi se cini da mi vise godi izlazenje od veze, nekako se lakse krecem sama...

Nisi jos uvijek upoznala pravo musko.

- - - - - - - - - -

Najduze 7 meseci bez muskog kontakta

Od svih koje su rekle cifru, ovo mi je najiskreniji odgovor!
Mogu obrazloziti ali necu da uvredim ove sto kazu da nikada nisu bile same :malav:...

Back