Koliko dobro poznajete fudbal |KVIZ|

Bravo Admirale!

Ajd cepaj sa pitanjem!

Ajde ,a ti mi pribelezi bod

Idemo sa jednom klasicnom desetkom ( sta cu kad ih volEm) , ubedljivo najbolji igrac u istoriji svoje zemlje ,dugogodisnji kapiten i predvodnik zlatne ere te zemlje ( ne u smislu trofejnosti, nego po istorijskim rezultatima za njih).... igrao je za velike klubove, titula sampiona evrope mu je izmakla,igrao je finale, ali je osvojio uefa kup.... i dan danas je u fudbalu (ne kao igrac) , a njegovim stopama je krenuo i njegov sin

Ovo bi trebalo da bude lako jer je fudbaler poznat, legenda jednog šampiona Evrope a i osvojio je LŠ ... Igrao za dva velika kluba u Španiji i Engleskoj i u raznim anketama je proglašen za najboljeg igrača svoje zemlje u istoriji (posle toga je došao jedan još bolji igrač) a otac mu je afrikanac poreklom ... Nije bio elitni igrač ali izuzetan strelac, 5x najbolji strelac lige ...

Ovaj igrac je predvodio vezni red jednog kluba u velikom u usponu u jakoj ligi...Te sezone je igrao kao sat i bio je u najuzem izboru da bude proglasen za najboljeg veznjaka lige...Kao licnost je bio krajnje cudan navodno u reprezentaciji su ga svi zajebavali pa mu se nije mililo da dolazi na okupljanja...Jednom prilikom je napustio kamp sa pricom da mu je baba umrla, cim je odleteo mediji su izvalili da je izmislio pricu, rodjaci su nejgovi hteli da pokrenu sudsku parnicu protiv lista koji je to objavio...onda je okrenuo pricu da je upitanju 'druga baba, druga zena njegovog dede' kada se ispostavilo da opet laze prizno je da je sve izmislio...Sledi sut kartka iz reprezentacije...Tu negde pocinje i njegov pad kao igraca koji puno obecava...Kasnije su ga pozivali u reprezentaciju ali on je odbijao...Na kraju je zavrsio kao prosek ako i to puno vise van terena nego na terenu ako me pamcenje sluzi imao je jos jednu dobru sezonu u jednom solidnom klubu u istoj ligi gde biva proglasen za najboljeg igraca kluba i to je to idalje je aktivan ali ga slabo ima na terenu...Koji igrac je u pitanju?

U ****** sta sam sve napiso ko je ovaj sto mu svaki drugi dan babe umiru?

Back