Koliko dobro poznajete fudbal |KVIZ|

Ок.

Late bloomer нападач, у ранијим периодима каријере играо и у вези. Играо у једној од лига петице, са 32 године био први стрелац лиге, са 34 је поделио прво место, а са 36 је био трећи стрелац лиге. О коме је реч?

Ја сутра поподне долазим са посла, па немојте чекати мој одговор ко је, него наставите да постављате и без мене, ако не дате тачан одговор, вратићу се касније на питање...

ЕДИТ
Ево и мале помоћи у вези горепоменутог нападача. Играо је једно финале УЕФА купа и освојио га, давши гол у пенал серији. У једном од два клуба у којима се прославио су са њим играли један чувени хрватски нападач и један познати немачки везиста...

Poslednja izmena:
Ок.

Late bloomer нападач, у ранијим периодима каријере играо и у вези. Играо у једној од лига петице, са 32 године био први стрелац лиге, са 34 је поделио прво место, а са 36 је био трећи стрелац лиге. О коме је реч?

Ја сутра поподне долазим са посла, па немојте чекати мој одговор ко је, него наставите да постављате и без мене, ако не дате тачан одговор, вратићу се касније на питање...

ЕДИТ
Ево и мале помоћи у вези горепоменутог нападача. Играо је једно финале УЕФА купа и освојио га, давши гол у пенал серији. У једном од два клуба у којима се прославио су са њим играли један чувени хрватски нападач и један познати немачки везиста...

Da nije igrac Arsenala?

Браво Рик! Да, Мартин Макс, као играч Шалкеа дао је гол у пенал серији Интеру 1997, у Минхену је 2000. био први стрелац Бундеслиге, а 2002. је поделио титулу са Аморосом. У Ханзи је у задњој сезони каријере био трећи стрелац иза Аилтона и Макаја. Нека врста немачког Хубнера.

У Минхену је играо са Шукером и Томасом Хеслером, бившим играчем Роме, Јувентуса и Дортмунда. Били су ту и Бугарин Боримиров, гопман Јенч, одбрамбени Рисет(ко га се сећа из двомеча Звезде и Розенборга). Случајно сам га се сетио пре пар дана...

fanstebre - 16
acamaher - 13
Franco Zarezi- 13
Vasilij Zajcev - 12
DjomlaSPLAT - 7
admiral1 - 7
Bari'91- 7
Nan Elmoth - 3
Sotir zvani djubre - 3
CWalken - 2
8-Mile RD - 2
RickRoss - 2
dlugomir - 1
Nenad - 1
Bob Sd - 1

Veći deo svoje karijere je proveo u jednoj od liga petice. U top 10 je igrača sa najviše nastupa za svoju reprezentaciju, a dugo je i bio kapiten iste na velikim takmičenjima.

Poslednji gol u karijeri je postigao protiv Crvene Zvezde.

Back