Franco Zarezi
Iskusan
- Poruka
- 5.508
Nije Sedorf, iako je kao i Sedorf osvaojao LŠ sa različitim klubovima ...Sedorf?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije Sedorf, iako je kao i Sedorf osvaojao LŠ sa različitim klubovima ...Sedorf?
Sad vidim da može i Deko ali nisam na njega mislio
Ma ne morate, nije to neki od mnogih odličnih igrača ovaj je bio sam vrh ... Aleks Ferguson ga je smatrao briljantnim ...Znaci mora da citamo misli![]()
Nije napadač, plejmejker je ...Jel napadac u pitanju
Bravo!Fernando Redondo?
Jel španska liga u pitanju?Ajd' da nastavimo u istom ritumu. Sa zaboravljenim asovima
Ovog puta, nista tesko
U karijeri je igrao samo za dva kluba. Na samom pocetku karijere doziveo je na sred ulice “neprijatnost” koja ga je ubrzala u odluci da ode iz zemlje. Uz dosta muka presao je u klub iz druge zemlje, u kojem je ostao do kraja karijere. Napravio je lepu karijeru, bio je miljenik navijaca, sa kojima je bio toliko povezan da je odbio ponude nekih neuporedivo vecih klubova od njegovog. Taj njegov klub iako je ranije osvajao trofeje, generacija u kojoj je on igrao smatra se jednom od najboljih u istoriji kluba. Klub u kojem je igrao, polako je poceo da propada, kada je on zavrsio karijeru.
OK, podsetilo me na Maura SilvuNe. Ovaj klub je iz Engleske.
Da nije Pato?
Usput, svaka čast Franko za Lukasa Radebea. Gde se seti čoveka...
Uuuuu bilo je extra pitanje svaka cast momci...Lukas Redebe kakva igracina secam se da ga je Ferguson jurio kad su ga pitali kaze naravno pa svi ga jure svi su zainteresovani...Kasnije doveo Ferdinanda koji je mladji...Stim da je u to vreme Lids imo i Vudgejta koji nije bio nista manji talenat...On je zavrsio u Realu ali su cekali na njegov debi nekih pola godine zbog povreda i lik je debitovo dal sa autogolom ili sa 2 autogola...Nikada nije ispunio potencijal sto zbog povreda sto zbog cudnih izbora klubova ali je svakako bio vrhunski talenat...
- - - - - - - - - -
Aj mogu ja da postavim jedno pitanje....
Lik je imo stransnih prolema sa povredama a bio je klasa od igraca nije mogo da zaleci koleno i zbog povrede nije cak ni trenirao zajedno sa ekipom nego je sam trenirao i mogao je da igra samo jednom sedmicno...Kapiten svoga kluba koji je igrac upitanju?