Koliko Diskografija posedujete?

• Začetnik teme Začetnik teme Slavo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo samo neke...
Floyd, Nirvana, Smak, Dire straits, Portishead, Pips, chips & videoclips, Tool, AiC, Pearl jam, Block out, Bjesovi, Ekv, KKN, Ramirez, Animal collective, Gipsy kings, Depeche mode, Janis Joplin, Joy Division, The cure, Divlje jagode, Atomsko sklonište, Kerber, Goribor, Goblini, Dream theater, Johnny Cash, Ceca (:mrgreen:)....uračunah i što slušam i što ne, a da ima 3 ili više aljbuma...ima još :lol:

Kako je ona upala tu? :lol:

samo diskografije i 'drzim'...nema ''razno'', nema razbacano, nema duplirano...i ono, ako mi se svidi pesma od nekog izvodjaca, automatski skidam diskografiju, i bacam se na preslusavanje...e sad, koliko diskografija imam, to ne znam tacno...znam da imam 92 DVD-ja sa diskografijama, pa neka prosek bude 5 diskografija po disku...i 20-ak diskografija na hardu...msm, naravno da nisam sve preslusao, neki bendovi mi se ne svide, i onda batalim preslusavanje, pa samo narezem, i cuvam...inace, poceo sam sa skupljanjem kolekcije originala, za sada posedujem citavih 7 diskova :D ta rabota ide malo teze, jer se..khm...placa...ali polako...

samo diskografije i 'drzim'...nema ''razno'', nema razbacano, nema duplirano...i ono, ako mi se svidi pesma od nekog izvodjaca, automatski skidam diskografiju, i bacam se na preslusavanje...e sad, koliko diskografija imam, to ne znam tacno...znam da imam 92 DVD-ja sa diskografijama, pa neka prosek bude 5 diskografija po disku...i 20-ak diskografija na hardu...msm, naravno da nisam sve preslusao, neki bendovi mi se ne svide, i onda batalim preslusavanje, pa samo narezem, i cuvam...inace, poceo sam sa skupljanjem kolekcije originala, za sada posedujem citavih 7 diskova :D ta rabota ide malo teze, jer se..khm...placa...ali polako...
Svaka cast:) ni ja ne podnosim...to tipa "razno" itd

the GazettE, Dir en grey, Girugamesh, AND& -ECCENTRIC AGENT-, Phantasmagoria, Chariots, Kagrra, Kalafina, Thyrfing, Hizaki Grace Project, Juka, VII -Sense-, Versailles, Janne da Arc, La'Miss Fairy, L'yse:Nore i ViViD

trenutno na listi za download : X Japan, Kra, exist trace, UVERworld, lynch, SCREW, Kaya (japanese), Moi Dix Mois.........

Beat-makers.jpg

Zimska sezona kluba MARSHALL 8. Zeleni Venac - Jug Bogdanova 17. svake subote u oktobru od 22h.

DJ ĐORĐE VUKČEVIĆ beat-makers.

ulaz slobodan.

Imam josh otkad sam klinac bio pa se lozio na ex-yu rock : Bajagu, azru, bijelo dugme, atomsko skloniste, divlje jagode, prljavo kazaliste, galiju, kerber, parni valjak, pilote, zabranjeno pusenje, corbu, neverne bebe ... onda leb i sol, smak, hladno pivo, block out, ekv haustor, partibrejkerse... to je to od domacih...
stranih :doors, dire straits, nirvana, rhcp, stevie ray vaughan, joe bonamassa, metallica, iron maiden, scorpions, santana, jimi hendrix, acdc, beatles, queen, guns'n'roses, deep purple, led zeppelin, uh, flojde sad vidim, black label society, elvis presley, johnny cash, bon jovi.. to je to, mislim... now playing : Pink Floyd - Fat Old Sun ;)

APC, AlC, Apocalyptica, Avenged Sevenfold, Deftones, Depeche Mode, Disturbed, Eyesburn, Guns and Roses, Iron Maiden, KYUSS, Kaiser Chiefs, Led Zeppelin, Metallica, MSI, Nirvana, Orthodox Celts, Pearl Jam, Pixies, QOTSA, RATM, RHCP, Scorpions, Sepultura, Skindred, Soulfly, Soundgarden, Static-X, SOAD, The Prodigy, Smashing Pumpkins, The Who, Tool, ZZtop, EODM, Manu Chao.

TO je to, mislim da imam i EKV, ali ih ne slusham tako da ne rachunam.

Hahaha što je dobra tema

8 godina kasnije, imam Wu-tang, Pineapple Thief, Fluke, Karnivool

i to je to, ostalo samo youtube

kakav sam ukus imao maiku ti iebem, MSI i Static-x, operacija mozga

ja sad citam temu od pre 10 godina :lol:
danas samo emotivci imaju diskografije.

mi plebsi imamo jutub :cool:

- - - - - - - - - -

Hahaha što je dobra tema

8 godina kasnije, imam Wu-tang, Pineapple Thief, Fluke, Karnivool

i to je to, ostalo samo youtube

kakav sam ukus imao maiku ti iebem, MSI i Static-x, operacija mozga