Koliko čovek živi?

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
imate li osećaj da su neki dana, sati, meseci pa i godine vašeg života prosto izgubljene, protraćene uludo i da niste ni živeli
da su prosto bili tako beznačajni?
koliko kvalitetnog vremena, sreće zadovoljsta i uživanja čovek zapravo ugrabi?

imate li osećaj da su neki dana, sati, meseci pa i godine vašeg života prosto izgubljene, protraćene uludo i da niste ni živeli

apropo moje teme o sreci-tuzi..mnogi protrace godine ubedjujuci se da su srecni..ima onih naj trenutaka za koje vredi ziveti..u poredjenju sa ostalim mali je % takvih vrednih pomena i dolazimo do toga da se zapravo vecina zadovoljava mrvicama zivota

Desava se. Onda se zapitam sta me to sprecava da ustanem i nesto uradim. Tada shvatim da nema nikakvih kocnica i prepreka, ali mi se nista ne preduzima. Ne zna da li zbog toga sto sam lenj, sto sam izgubio kompas i ne znam gde i kako dalje ili sam zapravo zadovoljan stanjem stvari (tj. u najmanju ruku naviknut i pomiren sa sudbinom).
Ali ne lupam, cesto, glavu oko toga. Sta bih i radio? Skakao iz aviona, oblajhao se, utrcao go na fudbalski teren?

Ma imam osećaj, konstantno da sam ceo dosadašnji život bacila niz reku, sreća, zadovoljstvo, uživanje i slična sranja su me mimoišla, ili bar ja tako osećam.

Celog života imam taj osećaj, bojim se da i ne umrem sa istim :(
Bilo mi je najlepše kad nisam ni bila svesna koliko mi je lepo...

Back