koliko čovek treba da bude glup?!

Evo o čemu se radi...moja tetka šutnula teču zato što je videla da se ovaj muva preko neta:eek:...msm nije mi on bio pravi teča tj. nije bio oženjen sa mojom tetkom ali smo ga mi tako prihvatili, jer je li, ipak je to tetkin izbor:roll: iako niko od nas nije imao lepo mišljenje o njemu,jer je bio pravi smradovski parazit, koji je živeo na tuđ račun..ali ajd sad to nema veze...:cool:
e sad meni nije jasno koliko je on glup čovek i kolika muda ima da dođe kod tetke u firmu, da bi sa njenog kompa odgovorio na mail onoj sa kojom se muvao preko neta?!:dash:
..naravno tetka ga uhvati na delu i pedalira ga.... a ova sa kojom se muvao ga ubrzo posle toga šutnula kad je videla sa kim ima posla...i tako...:manikir:

E koliko čovek treba da bude glup za tako nešto?:lol:

Otkad je Interneta, puno je brakova u krizi, jer je lako dostupno svima i teško je otkriti a njima lepo. :mrgreen:
Elem, prevare su prevare...To bi bilo, kao kada bi rekli, da ovi što "rovare" i provaljuju u sisteme Pentagona ili šta već, pljačkaju preko e - mail naloga, skidaju sa računa pare, kada bi rekli da taj sajber kriminal nije kriminal. E, tako i ovo...Prevara je prevara, bilo on line bilo uživo. :cmok:

:lol:

Pa istina bre
nego niko ne sme da prizna
da ne bi ispao ljubomoran i te fore
preturanje je iz raja izashlo, kad vam kazzem
al onako na redovnoj bazi, bez nervoze :mrgreen:

Ja ne preturam, niti čačkam tudj mobilni, niti stvari preturam...TO je degradirajuće i ponižavanje. Nisam ja policajac. Ali, ako ja nekoga "ukebam", i uhvatim ga u takvim situacijama, moje poverenje je otišlo zajedno samnom. Šta ćeš, malo sam isključiva kada su te prevare u pitanju. Jer je sve to povezano sa mazanjem, laganje, spuštanjem do najgorih ljudskih poriva, kao narkomani koji bi sve učinili za drogu. A, ja to ne praštam. :)

Back