Koliko često nalećete na ovakve tipove???

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Mislim ono kako vam se ovo čini??:lol:

1574086124977.png

Možda ne znam, a pazi slična priča je bila i na forumu?:)
"Neće žene da ljube panjeve koji ništa ne rade i ceo život nezaposleni itd"
A mnoge su bile često sa takvima po priči na forumu itd
Nije problem da se kažu neke istine, nije problem ni ljudi da se svađaju, ali da to ima neki sadržaj

Problem je kad se stvari iskomuniciraju ovoliko agresivno a prazno, što mislim da ima neke veze sa Tviterom, Tviter gaji vrlo specifičnu kulturu

I da, niko neće da ljubi panjeve, bili oni muško ili žensko, ne toleriše ni meni savremeno društvo lenjost i neuspeh. To je univerzalna ljudska stvar

Možda ne znam, a pazi slična priča je bila i na forumu?:)
"Neće žene da ljube panjeve koji ništa ne rade i ceo život nezaposleni itd"
A mnoge su bile često sa takvima po priči na forumu itd
Pa dobro, to stoji, ali može se to formulisati na kulturniji način, sa manje strasti, manje gorčine... :D Mada, kad je reč o seksu, pa i emocijama, nije kulturno zavirivati u tuđe novčanike, ukoliko žena ni na koji način nije zakinuta i uskraćena što bi je bilo briga od čega joj i kako ševac preživljava, jer bi sve drugo možda bilo i loženje na muškarčev status, pa i finansije, okreni, obrni, to je mač sa dve oštrice. :lol:

Ne povezujem jedno sa drugim.
Verovatno sam premoren.

Gde iskopa Višnju iz 2015-te?
Baš ti je dosadno izgleda.
Pa ne znam, jedno sa drugim mi je baš logično povezano u ovoj temi...
Al okej, pa Višnja je pisala na onoj temi o Panjevima ili drugoj temi na osnovu kojih sam ja otvorio Panjeve
I sad evo tema o Gejšama koja je povezana sa Panjevima
Ali ako se moderatoru ne sviđa može i da zaključa šta znam...
Ionako se niko ne otvara, svi mudro ćute za razliku od Gejše.:lol:
A ono pre neki dan na temi o Plejbojevima se raspisaše što je opet povezano i sa ovim Panjevima i Gejšama.:lol::lol::lol:
Volim moje teme :heart2:

Back