- Poruka
- 41.996
Mislim ono kako vam se ovo čini??

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prava dama i pi.. paćenik.
izgleda kao prosečna tema na jednom drugom forumu da ga ne imenujem
Cini mi se da ne vidim sta je poenta teme?Mozes bar malo da obrazlozis ili das neki svoj sud ili glediste?Mislim ono kako vam se ovo čini??![]()
Okej, ja bolje od ovoga ne mogu izgleda.Cini mi se da ne vidim sta je poenta teme?Mozes bar malo da obrazlozis ili das neki svoj sud ili glediste?
Men' se cini da cu ponovo morati da aktiviram katanac BANE,sta mislis @momcilo95 ?
Ta sa nazivom GEJSHA deluje načitano.
to mi se čini kao razgovor dva retarda od kojih ni jedan ne zna da je retard
Možda ne znam, a pazi slična priča je bila i na forumu?A jesu to neke Tviter influnserke
Nije problem da se kažu neke istine, nije problem ni ljudi da se svađaju, ali da to ima neki sadržajMožda ne znam, a pazi slična priča je bila i na forumu?
"Neće žene da ljube panjeve koji ništa ne rade i ceo život nezaposleni itd"
A mnoge su bile često sa takvima po priči na forumu itd
Cini mi se da ne vidim sta je poenta teme?Mozes bar malo da obrazlozis ili das neki svoj sud ili glediste?
Men' se cini da cu ponovo morati da aktiviram katanac BANE,sta mislis @momcilo95 ?
Pa dobro, to stoji, ali može se to formulisati na kulturniji način, sa manje strasti, manje gorčine...Možda ne znam, a pazi slična priča je bila i na forumu?
"Neće žene da ljube panjeve koji ništa ne rade i ceo život nezaposleni itd"
A mnoge su bile često sa takvima po priči na forumu itd
Čini mi se da čitaš gluposti.
A jesu i ovo gluposti pošto se slažu sa ovim ipak???Čini mi se da čitaš gluposti.
Pa ne znam, jedno sa drugim mi je baš logično povezano u ovoj temi...Ne povezujem jedno sa drugim.
Verovatno sam premoren.
Gde iskopa Višnju iz 2015-te?
Baš ti je dosadno izgleda.