migud
Domaćin
- Poruka
- 3.196
vispak:nabijem te na qurac..pavijanhchice
Je l` i to nedosanjani san... Sta su ti frustracije...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vispak:nabijem te na qurac..pavijanhchice
ja samo produzavam ono sto su moji radili seststotina godinamigud:Je l` i to nedosanjani san... Sta su ti frustracije...
vispak:ja samo produzavam ono sto su moji radili seststotina godina
nije san nego citaj Paju Jovanovica i njegov opis turskog karanja srpskih snashamigud:600-godisnji san... JE*O TE!!!
vispak:nije san nego citaj Paju Jovanovica i njegov opis turskog karanja srpskih snasha
sta se ona ima stiditi..quravica je to sa podebelim spiskommarlon:Migud kad hoces da ga oteras u ***** slobodno napisi VISPAK GLODJI KURCINU ili VISPAK **** SLIKU CACINU ili VISPAK GOVNA TI ISPADAJU IZ USTA, ne treba da se stidis sa zvezdicama.
vispak:sta se ona ima stiditi..quravica je to sa podebelim spiskom
i ushicen kad citam Pajina djelamigud:Sav si bajkovit!
vispak:i ushicen kad citam Pajina djela
vishi ili nizhimigud:Mozda cu preterati, ali ima to veze sa Edipovim kompleksom...
ja mislim kad se ti necesljas redovito da imash neshto u glavimarlon:Nizi bajo, jer za visi moras da imas nesto u glavi a ne samo u bulji kao ti.
uskoro rachuni za naplatu 300 milijardi dolara..fosilvaso:mnoge tvoje pretke je to došlo glave.....to ti je vrlo trnovit put!!
vispak:uskoro rachuni za naplatu 300 milijardi dolara..