Колико ће, по вашем мишљењу, вакцина бити искоришћено и какви ће резултати вакцинисања бити?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
90.194
Дакле, најављују се увелико разне вакцине у целом свету. Неке су руске, неке кинеске, неке НАТО вакцине, и у зависности од тога каков је наше мишљење о глобалним политичким питањима, опредељујемо се за одређену вакцину. а да ли ћемо се вакцинисати, зависи од порука које буду слали наши политички фаворити (евентуално контра онога што наши политички непријатељи причају).

Вучић је најавио вакцину оне фирме на слово Ф (нисам упамтио име, а нећу да гуглам). Кинеске вакцине ће огледно, барем према писању неких медија ,бити испробане у Пакистану и Србији. Звончица је најавио да ће прве вакцине стићи децембра, али..ко још верује више звончици.

Окрени-обрни, неке ће вакцине стићи. Колико, не знамо. Можемо да претпоставимо да је глупо да стигне 100 000 вакцина, а да се око њих диже толика бука. А можда стигне и 3 000 000 вакцина, али тешко да је могуће вакцинисати 3 000 000 грађана (осим ако поступак не буде трајао три године минимум). Зато би неки оптимални број могао да буде 1 000 000 вакцина. Док се власти договоре кога ће да боду вакцинама, док то организују, вакцинама ће проћи рок трајања или ће корона проћи или ћемо добити колективни имунитет. Све у свему, ма колико да најављују, чини ми се да ће се поновити прича од пре мало више од десетак година кад нас је Кон убеђивао да морамо да се вакцинишемо.

Ја мислим да ово убрзање короне које имамо ових дана има да убрза стварање колективног имунитета који ће доћи негде пред пролеће наредне године, таман отприлике у периоду када буде стигла вакцина, па неће ни бити потребе за вакцинисањем и схватићемо да смо бацили гомилу народних пара да би фармацеутске и остале мафије, могле да покрију трошкове вакцине и да зараде преко тога. А онда ће бити постављено питање шта радити са 1 000 000 вакцина (јер ћемо у међувремену одустати од броја од 3 000 000 вакцина). Тако да ће власт донети одлуку да искористи већину вакцина, да би изгледало да су употребљене, п аја претпостављам да ће план бити да се од 1 000 000 вакцина потроши 750 000, а у праски ће се потрошити око 250 000 на страшљиве људе, пензионере, војску и полицију која ће морати да прими вакцину, а онда ће почети, у тренуцима кризе с абројевима да јуре и чланове партије СНС да се заштите од короне, како не би изгледало да су за џабе куповали толике вакцине.

А какво је ваше скромно мишљење на задату тему?

Virus postoji.

Histerija postoji.
pazi mile kontrašu...i ja sam bio kao ti, a onda je korona došla u moju kuću
ne želim da ti se to desi, ni da si hitler, a kamoli mali forumski patuljak
ali sam i dalje protiv vakcine i neću je uzeti, ne zato što ne verujem u koronu, nego što ne verujem u vakcinu...džabe se bodem

Rezultati ce biti razne bolesti posle vakcinacije o kojima naravno necemo nigde slusati vec samo o pobedi najgoreg virusa ikad zahvaljujuci vakcinama. Sto se tice broja vakcina cenim da planiraju da vakcinisu veliki broj ljudi ne znam tacno kojom brzinom bi to moglo da ide ali recimo da ce verovatno biti preko milion pa mozda cak i 3. Isto to su doduse hteli da nam urade i sa svinjskim gripom pa im na neku foru nije uspelo ali bas zato mislim da ovaj put hoce ali uvek postoje neke sanse da se taj scenario ponovi.

aBoG0zlW_700w_0.jpg

NE SLUŠAJTE LAŽI O VAKCINAMA: Vučić najavio - Čim registruju vakcinu, mi se borimo i naručujemo, verujte državi!

Tanjug 28. 11. 2020. u 20:22

НЕ СЛУШАЈТЕ ЛАЖИ О ВАКЦИНАМА: Вучић најавио - Чим региструју вакцину, ми се боримо и наручујемо, верујте држави!

- MOLIM ljude da slušaju svoju državu, jer će se ponašati odgovorno i uzeti one vakcine koje budu registrovane - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić povodom komentara koji se tim povodom plasiraju na društvenim mrežama.

- Ne mogu više da slušam da je zemlja četvrtasta, da se od vakcina umire posle šest meseci.
Da se niko ne naljuti, ali mnogo ludaka misli da su postali sve od kako postoje socijalne mreže i uništavaju živote ljudi i budućnost mladih ljudi - rekao je Vučić za "Prva TV" u Nišu upitan da prokomentariše konroverzna mišljenja oko vakcina i da li će biti obavezne.

Kaže da ako neka od ozbiljnih zemalja registruje vakcinu mi ćemo je uzeti i davati, kao i da će se o njenom primanju najpre videti sa zdravstvenim radnicima, vojskom, policijom i komunalnim preduzećima.

- Ako nećete da primite, nemojte - poručio je i dodao da bi onda bilo fer da takvi kažu da ako se razbole od korone neće ići u bolnicu.

Napominje da je do sada bilo mnogo onih koji su primljeni u bolnicu, pa su posle rekli da su pogrešili.

- Hvala im na tome. Ali govorim zbog onih lažova i prevaranata na društvenim mrežama koji dobro znaju da lažu i varaju poštene ljude, a neke od njih mogu da odvedu i u smrt neogdovornim ponašanjem - uklazao je Vučić.

On je istakao da Srbija još nije uzela vakcine, jer još nisu registrovane u njihovim zemljama.

- Ne možete vi da kažete Kini, Rusiji ili Americi kada oni registruju da vakcina ne valja. Nije realno, ali čim registruju, mi se borimo i naručujemo količine - istakao je Vučić.

On je rekao da će se borba protiv korone nastaviti i vakcinacijom i većim testiranjem, pozvao je ljude da se bore za sebe, a lekarima u celoj Srbiji zahvalio, jer su, kako je kazao, junaci.
----------------------------------------------------------------------------
Pošto sam neuk i nepismen i smatram da je Zemlja (valjda se piše velikim slovom?) četvrtasta, ja odbijam da primim "vakcinu".
Spreman sam da potpišem da neću tražiti njihovu "junačku" pomoć (ni od koje bolesti) ali i da mi se vrati novac koji su mi godinama odbijali od plate za zdravstveni sistem.

Za taj novac ću da platim privatnog lekara.
Mislim da SVI treba da se zahvalimo našim lekarima i sestricama - junacima i da ih pošaljemo za Germaniju.

Шешељ:Србија да набави руску вакцину против короне и да оживи Торлак

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ сматра да би за Србију најбоље било да вакцину против вируса корона набави од Русије истичући да она пружа бољу заштиту од вакцине америчког произвођача Фајзер.
Шешљ је на прес конференцији рекао да Фајзерова вакцина пружа заштиту 90 одсто, а руска 92 одсто што, како каже, нико са Запада није демантовао и оспорио.
Он тврди да Руси нуде и да Србији испоруче технологију за производњу те вакцине, по умереној цени, што је за нас, сматра Шешељ, најбоља варијанта.

сесељ,срс

Танјуг

''Да се коначно 'Торлак' опорави, јер су досманлијске власти својевремено хтеле да га што више ослабе, да би га што јефтиније продале. Сад је време да се опорави, поврати стару славу и производи све потребне врсте вакцина за српску медицину, а не да се набављају скупе иностране вакцине'', рекао је Шешељ.
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је преко covax система обезбеђено 1,8 милиона доза вакцине против короне, највероватније Фајзерове, као и да ћемо пре краја децембра имати прве вакцине у земљу.
https://www.rtv.rs/sr_ci/politika/s...-protiv-korone-i-da-ozivi-torlak_1178438.html

Комунистима и либералима набавити СОРОШ вакцину.

Back