Koliko bi se žrtvovao za ovu?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.551
Koliko bi se žrtvovao za ovu?

1740532383747.png

Ako ne za ovu, za koju bi se žrtvovao?

Pa i sam si napisao u nekoj od proslih tema.....za gitaristkinju, naravno. Moja omiljena, Alejandra "Ale" Villarreal, bas gitaristkinja meksicke grupe "The Warning". Ako te interesuje a nisi cuo, "The Warning" je trio u kojoj Alejandra svira sa svoje dve sestre, Daniela i Paulina, pa proveri njene sestre, ali drzi ruke dalje od Alejandre... Inace volim i Spector bas gitare koji ona svira. Sto bi rekli..."win-win" kombinacija za mene.

av.jpeg

Pa i sam si napisao u nekoj od proslih tema.....za gitaristkinju, naravno. Moja omiljena, Alejandra "Ale" Villarreal, bas gitaristkinja meksicke grupe "The Warning". Ako te interesuje a nisi cuo, "The Warning" je trio u kojoj Alejandra svira sa svoje dve sestre, Daniela i Paulina, pa proveri njene sestre, ali drzi ruke dalje od Alejandre... Inace volim i Spector bas gitare koji ona svira. Sto bi rekli..."win-win" kombinacija za mene.

Pogledajte prilog 1689888
Iskreno, ne znam da li je lepša ona ili gitara na toj slici ;)

Жртвовао бих 100 динара да је слика направљена помоћу вештачке интелигенције.

Питање је зашто то мислим 🤔
za pice do 200 dinara da se otvorimo , to moze, ali zrtva, pa ko jos voli da ulazi u kredit.....

Kredit kod zena u smislu veza je drugacije koncipiran....tu mora bas iskusno oko da bude da bi se razumelo...inace padas kao majmun na pricu ,
Ko posle 30 sekundi ne vidi majmuna, onda je on majmun...

Svaka strategijha zavisi i od licne IQ, jer drugacije moras da prilazis ako si glup a hoces pametniju ribu , od onoga kad si ti pametniji od ribe...

Obe kombinacije su moguce, glupost uopste nije hendikep kad su zene u pitanju , joj cuj mene sta ja pricam, pa naravno da nije htendikep...

Sad je kasno ali imas klubova pa sutra vece pravac neki klub, ja iskreno ne znam u malom kaficu da smuvam ovakvu ribu , ali u velikom klubu znam...
U kaficu je 10 na 1 muskaraca....tu tih par ribica sto dodje je naviklo da budu u centru i da provociraju MM sukob ili bar rivalstvo , a ja ti ne umem da se zakacim na sitno , ja se sklanjam od carki , dok me ne pritisnes uza zid, onda nisam zgodan ni malo...

Ја бих ипак рекао да је цела слика компјутерски генерисана. Има један детаљ који је одаје.
Ja sam sretao uzivo zenske koje imaju pomeren svoj polni organ , tako da su ugodnije za neke egzibicije...jedna od tih pomerenih se cudila kako to da sam uvek raspolozen, ali joj nisam rekao zasto , nego kad mi godis....a jesam vala uvek bio raspolozen za nju, ali se nismo nasli u dubljim vodama...bilo joj prerano kad je naletela na mene...

Posle je postala namrstena...kod mene joj uvek osmeh bio preko celog lica...po tome je i pamtim...sad ne mogu da je prepoznam..iako sam je video na TV skoro...

E ovako, pusti bukvalno svaku lepoticu da se ne brije, ne šminka više dana i dobićeš akrepa smdljivog čiji brci žare.
Sve ove lepotice koje dižete na pedestal i ljubite im papke ne vrede K, mislim samo su za K. Koje druge atribute žensko mora da ima, da se trudi ona oko nas...ja živim sam, kuvam, čistim peglam...sta mi one doprinose koji k, rodiće mi dete Wauuuu.

E ovako, pusti bukvalno svaku lepoticu da se ne brije, ne šminka više dana i dobićeš akrepa smdljivog čiji brci žare.
Sve ove lepotice koje dižete na pedestal i ljubite im papke ne vrede K, mislim samo su za K. Koje druge atribute žensko mora da ima, da se trudi ona oko nas...ja živim sam, kuvam, čistim peglam...sta mi one doprinose koji k, rodiće mi dete Wauuuu.
ne znam s kim si se ti družio, ali ja sam bio uvek sa prirodno lepim ženama koje čak i da se nisu depilirale ne bi bio problem.

Back