Koliko bi nas ostalo u Srbiji?

Evo najezio sam se!
(pa ti non stop pominjes kako je zapadi svet prost,primitivan,da su gowna,pa ne mogu ni ja da budem drugaciji)
Smara me ovo cimanje sa tobom. Uopste mi nisi inspirativan. Najvecu inspiraciju koju mi das to je jedna dve psovke u vr' glave.
Odo malo na druga mesta,da se razonodim. A ti slobodno baljezgaj ovde do mile volje.

Svako od nas se barem jednom dnevno zapita gde bi mogao da pobegne iz ove zemlje neradnika i licemera. Da li je bolje pobeći u Sloveniju, pa da za vikend možeš da zabasaš ovamo i odvališ se s ortacima ili je možda bolje zapaliti u Ameriku, promeniti ime i prezime, oženiti se Amerikankom i što pre zaboraviti odakle si došao? Ili je možda pravo rešenje otići u Južnu Ameriku, gde biste ponovo živeli kao pas, ali bi bar na raspolaganju imali lepog vremena, koke i meleskinja u neograničenim količinama (i otrovnih pauka, doduše). Ili vi možda imate neko bolje rešenje?I, molim vas, ne jedite govna o mom liku i delu u svojim komentarima, nego se držite teme. U suprotnom, više uopšte neću da budem pristojan :)

kojen:
Svako od nas se barem jednom dnevno zapita gde bi mogao da pobegne iz ove zemlje neradnika i licemera. Da li je bolje pobeći u Sloveniju, pa da za vikend možeš da zabasaš ovamo i odvališ se s ortacima ili je možda bolje zapaliti u Ameriku, promeniti ime i prezime, oženiti se Amerikankom i što pre zaboraviti odakle si došao? Ili je možda pravo rešenje otići u Južnu Ameriku, gde biste ponovo živeli kao pas, ali bi bar na raspolaganju imali lepog vremena, koke i meleskinja u neograničenim količinama (i otrovnih pauka, doduše). Ili vi možda imate neko bolje rešenje?I, molim vas, ne jedite govna o mom liku i delu u svojim komentarima, nego se držite teme. U suprotnom, više uopšte neću da budem pristojan :)
Таквим ликовима нема спаса нигде. Они који не знају шта ће са собом не заслужији ни да живе, а камо ли да уживају у овој лепоти од државе и географског простора. А што се тиче претње да у случају коментаришемо твој лик и дело, НЕ БРИНИ! У ТВОЈ ЈЕЛОВНИК СЕ НЕ МЕШАМО! Само настави да се сладиш својој посластицом г*внима. А о твојој пристојности и култури зна се не само на Форуму, него и шире, па и у Лази! Буди спокојан! Мир, мир, мали. Ајде, шени, шени! Тако, добри мој камелеоне у Војводином лику!

Ne vidim razloga za svadju i pljuvanje,to je odraz (ne)kulture,kome se ne dopada neka ide,neka bude gradjanin drugog reda.U ostalom zasto su uveli vize?Nece neradnike.
Ne mozes kao nepismen da zaradjujes hiljade evra i da budes direktor,mozes samo da uzmes motiku i da kopas,sta hoces?!
A ta EZ ce se ugasiti za godinu ili deset,nebitno je,a Srbija ce uvek da postoji.Euro je najveca ekonomska prevara u istoriji covecanstva,ali necu ovde o tome,nije tema.Kome se ne dopada neka ode iz Srbije,moze i bez vize.U Titovo vreme se bezalo preko grane,znaci ko voli nek izvoli,ako zeli naci ce nacin da ode.Sretan im put. :arrow:

ako si ovde na nivou kopanja,kopaces i tamo,sigurno necesh biti executive...al' necesh ni ovde..
ako si ovde nesto,postoji velika sansa,i mnogo ljudi koje znam ju je iskoristilo, da i tamo uspesh,i to mnogo vishe. pricham o primeru svoje sestre i prijatelja,ne napamet. yebiga,ne znam za tvoje iskustvo,ali oni tamo nisu gradjani drugog reda.
i uvek se pitam na osnovu chega neko ladnije od leda moze da odvali da ce se eu ugasiti narednih godina..valjda je nekima od nas tarabic-sindrom u krvi,***** li ga,,,

Prvo bi eki,pa nestade kao i unija,ima te li vi mozga?Na kom ste situ?Ako je ta EZ toliko dobra,sto se ne usvoji taj njihov Ustav,sto sve clanice EZ ne prihvatise euro?
A ta tvoja stvar,za koju mislis da je pametna ,sigurno mnogo smrdi pase njome tripujes u nedostatku pravog sita.

drbob:
Prvo bi eki,pa nestade kao i unija,ima te li vi mozga?Na kom ste situ?Ako je ta EZ toliko dobra,sto se ne usvoji taj njihov Ustav,sto sve clanice EZ ne prihvatise euro?
A ta tvoja stvar,za koju mislis da je pametna ,sigurno mnogo smrdi pase njome tripujes u nedostatku pravog sita.
ajde,posto me ne mrzi sad..bio je eki i ems,pa ih je zamenio vishi nivo integracije-ekonomska i monetarna unija i evro..posto je princip evropskih integracija funkcionalan i fleksibilan,to znachi da oni koji zele mogu da prodube dalju integraciju,vishe i nezavisno od onih koji na to nisu trenutno spremni,i to ne remeti chitav sistem,sta vishe,to ti je jedan od principa na kojem se i zasniva.to nimalo ne umanjuje znachaj ekomoske i monetrane unije gde ce,narochito u narednih nekoliko godina,da se pridruze i novoprimeljene zemlje..britanija,danska ili svedska koje josh nisu ushle u posledjnu fazu emu i uvele evro,i dalje su deo jedinstvenog trzista,sto je kljuch i osnova.
drugo,ustav je federalisticki i preuranjen,i kosio se sa dotadasnjim postepenim i stabilnim integracijama,kakve su bile od samog pocetka;znachi pola veka...takve stvari sa odbijanjem ugovora su se vec mnogo puta deshavale,i to je deo tog procesa.
ne zelim da sad kao nesto pametujem,ali to su chinjenice...
sta to smrdi keve ti?o chemu ti to?!

To je bilo za korner zastavicu,izbrisan je njegov komentar.
Sto se tice tvog objasnjenja evo jednog pitanja:Ako je u ovoj i ovakvoj Srbiji zamanjeno
10.000.000.000.maraka,koliko je zamenjeno u svetu?Odakle Nemcima pokrice za te marke?
I pusti price za malu decu,EZ nikome nista dobro nije donela.Nece ni nama.Sigurno.

Back