Raspucin
Domaćin
- Poruka
- 4.129
Ego i sujeta u vezi? Da li uspevate da kontrolišete ove dve stvari? Da li postoje ljudi koji vam bude ego i sujetu više nego drugi? Kako se boriti sa ovim sveprisutnim problemom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Raskines vezu.Ego i sujeta u vezi? Da li uspevate da kontrolišete ove dve stvari? Da li postoje ljudi koji vam bude ego i sujetu više nego drugi? Kako se boriti sa ovim sveprisutnim problemom![]()
Mislim da je ovde mislio na losu stranu ega kroz sujetu. Tipa da je bicuje i ona se okrene i kaze mu: p kratak ti taj bich a on se naduri i zaplace. A ona to opurno radi, zna mu caku.
A pa to je vec ono: necu te ja kazniti, sama ces.Da, da, izgleda da nekad u tim bičevanjima je dominantna bičevana strana..
Što me podseti na to kad ja počnem da smišljam i govorim šta sve može da mi radi
Ipak, to je obostrano građenje muške dominacije i ega, i sa tim se mora biti pažljiv![]()
Nikako!A pa to je vec ono: necu te ja kazniti, sama ces.
Pa sad..ako si onaj tip "lolite" da je nevina u toj relaciji. Ima zena koje odlepe kada verbalizuju u tom prostoru gde je poverenje i kapiranje uspostavljeno. Poput toga da vizualizujes recimo kosmar i pomogne da se oslobodi straha. Ili napise neku fantaziju i td. Projekcija pomaze coveku da istrazuje taj prostor jos vise u bezbednim okololnostima i onda bude zesce uzbudljivo.Nikako!
Sve mora on, u tome je stvar
Samo malo ideja može da bude zanimljivo
heeej, ne sadČovek pita za ego i sujetu u vezi, a ne u seksu![]()
Sta podrazumjevas pod sujetu mislim da te dvije stvari ne idu zajedno.Ego i sujeta u vezi? Da li uspevate da kontrolišete ove dve stvari? Da li postoje ljudi koji vam bude ego i sujetu više nego drugi? Kako se boriti sa ovim sveprisutnim problemom![]()