Koliki vam je penis u preseku?

• Začetnik teme Začetnik teme Golub
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Golub

Elita
Poruka
17.902
Nasuprot uvreženim zabludama ovaploćenim u narodnoj poslovici "nije važno što je trska, samo ako dobro prska", iskusne poznavateljke geometrije međuljudskih odnosa tvrde da je fi (prečnik) uvek bio bitniji od H (dužina).
Ko je tu u pravu?
Dakle
Momci: koliki vam je presek alatljike?
Dame: koje kobaje su vam slađe, debrecine ili one tanke, roštiljske?

Moram da vam dam jedan savet, znajući kakvih sve intelektualaca ovde po forumu ima: ne moraš da ga sečeš da bi mu izmerio poprečni presek, uzmi samo krojački metar, izmeri obim, pa to podeli sa 3,14 i dobio si presek.
Dame mogu to isto da učine omiljenom dildu, sveći, krastavcu... u cilju utvrđivanja omiljenog im prečnika.

Pitao bih veleštovanu gospodu admine zašto se ovakve idiotske teme ne zaključavaju a najmanja kritika na račun SPC odmah ide pod ključ?
Da je ova tema na Religiji zaista bi bila idiotska. Kako je ovo forum o ljubavi i sexu, drugi su kriterijumi.
Što se tiče kritika na račun SPC, to je zaista pitanje za moderaciju na Religiji. Nisu isti moderatori. Lično to ne bih brisala.

Da je ova tema na Religiji zaista bi bila idiotska. Kako je ovo forum o ljubavi i sexu, drugi su kriterijumi.
Što se tiče kritika na račun SPC, to je zaista pitanje za moderaciju na Religiji. Nisu isti moderatori. Lično to ne bih brisala.
Korektan odgovor, poštujem. Admini na religiji i politici me nisu banovali nekim čudom, iako sam primijetio neke probleme sa prijavljivanjem na forum jutros.

Korektan odgovor, poštujem. Admini na religiji i politici me nisu banovali nekim čudom, iako sam primijetio neke probleme sa prijavljivanjem na forum jutros.
nema problema ako nisi banovan. Vidi, ovde ne ulazimo u politiku i te teme.
Ali vodi računa da postoji razlika pisanja na politici i na religiji. Na religiji se piše o religijskim pitanjima, a na politici ono što je političko. Sad sam rekla vrlo mudru stvar haha. Ali nije isto. Vidim da si iz Crne Gore, pa dobrodošao na ljis.

Pitao bih veleštovanu gospodu admine zašto se ovakve idiotske teme ne zaključavaju a najmanja kritika na račun SPC odmah ide pod ključ?

Nije lepo nečiju temu proglašavati za idiotsku. Čovek se potrudio i otvorio nam temu. Kome se ne dopada neka ne piše. Komotno si mogao temu da zaobiđeš.

Možda misliš da smo i mi koji pišemo u temi idioti?

nista nos..samo palac i kaziprst..

1GO2IR.gif

Back