Колике су вам плате 2. део

Колика вам је плата?

• до 20.000

• 20.000-40.000

• 40.000-60.000

• преко 60.000

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Do 20k bila. Sada sam između poslova odnosno odbio sam da se vratim sa godišnjeg na stari.... Pa sad tražim novi... :mrgreen: Vidim ovi neki forumaši što zarađuju preko 60 hiljada mogli bi bar da navedu koja je profesija da pomognu nama ostalima... Da znam gde da jurim novu šljaku... :)

Privatan biznis... Sto bi djukanovic rekao: "Naravno, podrazumijeva se, uspjesan". :)

Privatan biznis... Sto bi djukanovic rekao: "Naravno, podrazumijeva se, uspjesan". :)

Ma gde ću ja da otvorim privatan biznis, za tako nešto ti je potreban kapital ne može preko noći... Ili da dam kuću kao garanciju za kredit pa da mi i nju oduzmu kada me sje.bu taksama i nelojalnom konkurencijom i reketiranjem... Na kraju bankrotiram, ostanem bez kuće jer sam sve hteo na pošteno da radim u zemlji Srbiji.
Epilog priče... Uzmem dinamit odem u Skupštinu i dignem se u vazduh sa koliko god poslanika mogu,. da ih pobi.jem bar 200 i mogu da počivam u miru onda... :)

Razmišljao sam i ja o tome.
Zike, evo ja imam savršenu ideju, siguran biznis, extra zarada...samo mi fali kapital, jedno 200 000 evra....pa ako si raspoložen...;)

Evo 40 000€ za pocetak :per:

Prilozi

• sitnica.jpg
    sitnica.jpg
    55,1 KB · Pregleda: 5

Back