- Poruka
- 10.141
oko 7000 kuna (950 eura). koliko je dinara ne znam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И ШТА ТО НАС БОЛИ , А !?oko 7000 kuna (950 eura). koliko je dinara ne znam
Опет завлачиш руке у касу. Пребиће те газда ако те ухвати!
(Погледај како су све новчанице сложене по апоенима)
Pa ti si stvarno naivan.....učlaniš se u neku partiju![]()
Do 20k bila. Sada sam između poslova odnosno odbio sam da se vratim sa godišnjeg na stari.... Pa sad tražim novi...Vidim ovi neki forumaši što zarađuju preko 60 hiljada mogli bi bar da navedu koja je profesija da pomognu nama ostalima... Da znam gde da jurim novu šljaku...
![]()
E, pa ako je to jedino rešenje, onda je.bem ti ovu šugavu zemlju... Stvarno ću da emigriram na Novi zeland da me više nikad ne vide ovde...![]()
Privatan biznis... Sto bi djukanovic rekao: "Naravno, podrazumijeva se, uspjesan".![]()
Privatan biznis... Sto bi djukanovic rekao: "Naravno, podrazumijeva se, uspjesan".![]()
I naravno posle snime film o meni i nevinim političarima koje je pobio neki zlikovac odnosno ja. Oni pošteno krali za svoj hleb a ja ih digao u vazduh...![]()
Razmišljao sam i ja o tome.
Zike, evo ja imam savršenu ideju, siguran biznis, extra zarada...samo mi fali kapital, jedno 200 000 evra....pa ako si raspoložen...![]()
Razmišljao sam i ja o tome.
Zike, evo ja imam savršenu ideju, siguran biznis, extra zarada...samo mi fali kapital, jedno 200 000 evra....pa ako si raspoložen...![]()
Evo 40 000€ za pocetak![]()
Ajde vala, kad si ti dao 40.000€, mogu i ja tih 160.000€![]()
Treba pitat' Miškovica koliko kosta Srbija... Mogli bi je otkupit...![]()
Vala mogli bismo ja i ti zajedno, snašli bismo toliko![]()
Onda bi i mi imali nasu privatnu drzavu, ovako sam malo ljubomoran na Mila i Miskovica...![]()
Od izdaje se dobro zarađuje, ne žalim se![]()