Kolike su šanse...

Lepo je sanjariti i maštariti. Najlepše! :D Lepše je jedino kada živimo punim životom, i kada ostvarujemo svoja sanjarenja. (Ne snove, snovi su uvek samo snovi, sanjarenja nas vode napred!) :)
Kolike su šanse? To znaš samo ti. Ti si bio u konkretnoj situaciji. Ali, veruj mi, ako je želja dovoljno snažna, ona će se i ostvariti. Ako je i ona osetila isto... Ubica se uvek vraća na mesto zločina... ;-)

Samo da obavestim sve koji su ucestvovali na ovoj temi:

Sreo sam je ponovo :!:

I dalje mislim da je prelepa i predivna, ali je mnooooogo starija od mene, tako da niceg nece biti od svega toga :|

Ipak ce mi celo iskustvo ostati u lepom secanju :)

Hvala vam sto ste odvojili vreme da procitate ovu temu i ponudite mi savet, ohrabrenje ili samo komentar ;)

PolarGlare:
Kolike su šanse da, u Beogradu, devojku koja mi je oduzela dah prilikom prvog (slucajnog) susreta sretnem ponovo? Postoji li nešto što mogu da uradim da te šanse povećam (osim da od sada pa do večnosti visim na mestu na kom sam je prvi put sreo)?

Molim one koji misle da su šanse male ili nikakve da se ne uključuju u diskusiju ;)

PA STA DA TI KAZEM, AKO VAM JE SUDJENO NEMOJ DA BRINES!!!!!!!
NIJE UTJESNO, ALI JE REALNO, PA SRECNO!!!!

PolarGlare:
Samo da obavestim sve koji su ucestvovali na ovoj temi:

Sreo sam je ponovo :!:

I dalje mislim da je prelepa i predivna, ali je mnooooogo starija od mene, tako da niceg nece biti od svega toga :|

Ipak ce mi celo iskustvo ostati u lepom secanju :)

Hvala vam sto ste odvojili vreme da procitate ovu temu i ponudite mi savet, ohrabrenje ili samo komentar ;)
Drago mi je sto si je sreo...Ima puuuunoooo jako lepih devojaka koje samo tebe cekaju...
A iz svega ovoga bar ti ostaje lepa uspomena i detektivsko iskustvo... :-D ;) :-D

Back