Колика вам је плата?

Колика вам је плата?

• Нисам запослен

glasova: 23 32,9%
  • до 10,000 Динара

glasova: 1 1,4%
  • 10-15,000 Динара

glasova: 2 2,9%
  • 15-25,000 Динара

glasova: 6 8,6%
  • 25-35,000 Динара

glasova: 3 4,3%
  • 40-50,000 Динара

glasova: 8 11,4%
  • преко 50,000 Динара

glasova: 27 38,6%

• Ukupno glasova
    70
  • Anketa je zatvorena .
Preko 50 000..........radno vreme 40 sati mesecno, sektor :usluge...........

Од тих твојих и мојих "услуга" нема леба. Треба прво неко да направи лову (произведе нешто, прода, извезе) па онда можемо да услужујемо. Овде би смо сви да будемо у "услугама", а нико да нешто направи - зато ћемо до краја године да одемо у qрац, па ћемо моћи да "опслужујемо" само себе.

Crnogorski turisti bojkotuju Adu Ciganliju... Zbog toga ti je to... :mrgreen:

За једног ....горца показујеш, изузетно висок степен непознавања Београда. Мада обзиром на кризу у ЦГ није без основа да су Теразије и ужи центар због тога полупразне.

Poslednja izmena:
Jesam slagao sam........U proseku zaradjujem preko 1000 evra mesecno(prosle godine bilo i celih 1500, ove zbog krize predvidjam da ce pasti na 1000-1100 evra mesecno)
Radno vreme nisam slagao..........

Код мене је менаџерска екипа имала:
1 - 240.000,00
1 - 200.000,00
2 - 160.000,00
1 - 130.000,00
10- 70.000,00 - 100.000,00
више није тако....

Код мене је менаџерска екипа имала:
1 - 240.000,00
1 - 200.000,00
2 - 160.000,00
1 - 130.000,00
10- 70.000,00 - 100.000,00
више није тако....

Ja sam privatnik, imam skoro zatvoren krug poslovnih partnera s kojima sve oko posla obavim telefonom,i samo na kraju meseca dostavim fakturu za naplatu........
Problem je kriza, jer bilo kakva proizvodnja stoji.
A posebno gradjevina, na koju sam ja najvise "naslonjen"....
Sad, kad gledam okolo, ne mogu da budem bezobrazan pa da se zalim..........5 dana mesecno za 1000 evra?
Pa da padne i na 500, za tih 5 dana(a ispod toga nece sigurno, ma kakva kriza bila) moglo bi se izdrzati.

Ja sam privatnik, imam skoro zatvoren krug poslovnih partnera s kojima sve oko posla obavim telefonom,i samo na kraju meseca dostavim fakturu za naplatu........
Sad, kad gledam okolo, ne mogu da budem bezobrazan pa da se zalim..........5 dana mesecno za 1000 evra?
Pa da padne i na 500, za tih 5 dana(a ispod toga nece sigurno, ma kakva kriza bila) moglo bi se izdrzati.

Благо теби, шта друго рећи...

За једног Милогорца показујеш, изузетно висок степен непознавања Београда. Мада обзиром на кризу у ЦГ није без основа да су Теразије и ужи центар због тога полупразне.

U tranzitu bio milion puta, par puta, prije 9 godina, vrtio ko pas oko ambasada i par puta dolazio poslovno do gore, eto toliko poznajem najveci crnogorski grad.
P.S. popices C1 limunadu za "Milogorca" pa je bolje da to mices... Ja nijesam znao za "patriJotu" pa se bas lijepo prije par dana osvjezih... ;)

Ok je... Sad vjerujem. :ok:

U tranzitu bio milion puta, par puta, prije 9 godina, vrtio ko pas oko ambasada i par puta dolazio poslovno do gore, eto toliko poznajem najveci crnogorski grad.
P.S. popices C1 limunadu za "Milogorca" pa je bolje da to mices... Ja nijesam znao za "patriJotu" pa se bas lijepo prije par dana osvjezih... ;)

Хвала на упозорењу, ако већ није касно, шта је ту увредљиво? Негде сам видео и баш ми је cool сложеница!

Ja te necu prijavit' ali imas par moderatora koji svrsavaju prilikom dijeljenja citroena... Samo pogledaj obavjestenja... ;)

Ма ок, али шта је ту увредљиво. Јеси Црногорац - јеси, јеси за Мила - рекао бих да јеси. Мени неби било увредљиво да ми неко сложи нешто слично, ако има основа!
Та модераторска ... ме баш нервирају, а има неких којима је дозвољено да ... шта хоће!

Ма ок, али шта је ту увредљиво. Јеси Црногорац - јеси, јеси за Мила - рекао бих да јеси. Мени неби било увредљиво да ми неко сложи нешто слично, ако има основа!
Та модераторска ... ме баш нервирају, а има неких којима је дозвољено да ... шта хоће!

zoran.dj1970:
Јеси Црногорац :tick:
јеси за Мила :cross:

Prije cu glas dat' Mehmedu Bardhiu no Milu i njegovoj lopovskoj druzini.

Back