Maili Irmeli Bjorklund
Primećen član
- Poruka
- 620
^ A shta to podrazumijeva, po tvom mishljenju?
(Ne, ne napadam te, pitam iz chiste radoznalosti.)
(Ne, ne napadam te, pitam iz chiste radoznalosti.)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oblacim se kako hocu a metal slusam za sebe![]()
to nije sajkaca vec Cetnicka Kokarda![]()
moja je bila duga,a onda se osisah i kosa mi nije ni do ramena.....
uostalom ko zeli da vidi ima moju sliku u profilu....
trenutno mi se svidjam
Svidjas se i meni!!![]()
Svidjas se i meni!!![]()
Overkill in love.Vidim nasao si srodnu dusu.Evo ja cu da ti pronadjem muziku za svadbu.
Ove batice![]()
I ove![]()
A tvojoj srodnoj dusi ce Matt Tuck na uvce da peva npr.Room 409(to mi je palo zato sto sad slusam tu pesmu)
Overkill jel pao dogovor??
btw.Jel vidite kako jos malo svi imaju dugacku kosu mislim na slikama
Ovo bi trebalo na temu sa zanatima pa pod frizeraj.
ili nesto pod stil.
PREMESTITE MODERATORI !
Ovo bi trebalo na temu sa zanatima pa pod frizeraj.
ili nesto pod stil.
PREMESTITE MODERATORI !
ako niko to nije spominjao i ako vetj duzhe vreme stoji tema na ovom pdf-u ne morash da se pravish pametan i da tu sad mudrujesh gde bi trebala da bude tema i sta trazhi ovde![]()
to je posao moderatora i ako su odlichili da ostane ovde.. a tema je iz 07me onda je to tako...
@tema... 30 i kusur cm (nedavno skratjena) al' poshto je kovrdzavo-loknasta onda izgleda kratja.. al i to tje se vremenom srediti xD
Nemojte da mi kazete kako ovo nema veze s muzikom! Znam mnogo ljudi kojima se ceo identitet nalazi u kosi, a i na forumu sam nailazila na hvaljenje kosom. Ima i onih koji svoje "metalstvo" ili nesto drugo mere kosom, ima nas raznih, ali bez obzira recimo da me jednostavno zanima koja je prosecna duzina kose ovog foruma.
Pa izvolite odgovoriti i ne zaboravite da napisete svoj pol...
Ja sam jedno vreme htela da obrijem glavu,tj.da budem celava...To mi se svidja..Ali mislim da jos uvek nemam hrabrosti![]()
Ja sam jedno vreme htela da obrijem glavu,tj.da budem celava...To mi se svidja..Ali mislim da jos uvek nemam hrabrosti![]()