Kolika vam je kosa?

oblacim se kako hocu a metal slusam za sebe :)

Zesca fora metalac sa sajkacom.
ovaj svira
Zork-Metal-Smiley.gif

a ovi se vesele

f_iconsvim_1171dca.gif
f_srpskokoom_775c597.gif
f_smil4436433m_d6237c6.gif

mislim da sam vec negdje spominjala.....
porasla je.....
citav inch ispod ushiju i oko pola incha pa da mi shishke dotaknu obrve...
sad ne znam,
da li da se i dalje patim sa shnalicama u pokusajima da je pushtam
ili da se vratim na xtra short....

Ovo bi trebalo na temu sa zanatima pa pod frizeraj.
ili nesto pod stil.
PREMESTITE MODERATORI !

ako niko to nije spominjao i ako vetj duzhe vreme stoji tema na ovom pdf-u ne morash da se pravish pametan i da tu sad mudrujesh gde bi trebala da bude tema i sta trazhi ovde ;)
to je posao moderatora i ako su odlichili da ostane ovde.. a tema je iz 07me onda je to tako... ;)

@tema... 30 i kusur cm (nedavno skratjena) al' poshto je kovrdzavo-loknasta onda izgleda kratja.. al i to tje se vremenom srediti xD

ako niko to nije spominjao i ako vetj duzhe vreme stoji tema na ovom pdf-u ne morash da se pravish pametan i da tu sad mudrujesh gde bi trebala da bude tema i sta trazhi ovde ;)
to je posao moderatora i ako su odlichili da ostane ovde.. a tema je iz 07me onda je to tako... ;)

@tema... 30 i kusur cm (nedavno skratjena) al' poshto je kovrdzavo-loknasta onda izgleda kratja.. al i to tje se vremenom srediti xD

:super::super::klap: bas tako pokazi mu

Nemojte da mi kazete kako ovo nema veze s muzikom! Znam mnogo ljudi kojima se ceo identitet nalazi u kosi, a i na forumu sam nailazila na hvaljenje kosom. Ima i onih koji svoje "metalstvo" ili nesto drugo mere kosom, ima nas raznih, ali bez obzira recimo da me jednostavno zanima koja je prosecna duzina kose ovog foruma.
Pa izvolite odgovoriti i ne zaboravite da napisete svoj pol...

Pol: Z
Duzina kose: 2.5cm

Back