Kolika vam je brzina neta..

1Mb/s ADSL,malo su se popravili :)

24wtz6e.jpg

104mgl5.jpg

Koristim Kingsnet plaćam 800 din. mesečno. Jedino to pouzdano znam i da dobijam ovo što sam priložio (i to sa čestim prekidima i zastojima) a šta bih trebao da dobijam djavo će ga znati. Čini mi se da je spomenuo provajder od 256 do 512kb/s downloada a upload nije ni spominjao.

Poslednja izmena:
pa pise ti vreme gore, uvece je radjeno..;)
mada, desava se kad je kisa bas, pa kad su svi za kompom da zeza..al nije da se bunim :)
inace hteo sam i ja taj paket od osam, al reko dovoljno je i 4, da ustedim koji dinar..
al i on je extra povoljan uz ugovor..

Poslednja izmena:
mada, desava se kad je kisa bas, pa kad su svi za kompom da zeza..al nije da se bunim :)
inace hteo sam i ja taj paket od osam, al reko dovoljno je i 4, da ustedim koji dinar..

Iwan opet ne gledaš dobro tamo lepo piše 11 PM GMT a srbija je GMT +2 tj to je kod nas 1 sat posle ponoći.
ne bih da ti pokazujem kako izgleda ta konekcija u 8 ili 9 uveče ali zamisli samo da se konekcija tada karakteriše slovom F i pingom preko 200 prema beogradu .

po znaci da jednu pesmu (4 megabajta) skines za sekundu?? :eek: meni treba bar minut-dva-tri za tako nesto... xD za placam 1400.. :/

Back