N
Nadric
Gost
interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine?
ops:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadric:interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine?ops:
Chan Shaolin Si:Nadric:interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine?ops:
sta selozis na velicinu jeßote dan sta te boli kolik ti je ako je profesor onda moze bit i 10 cm.
Keeper:Chan Shaolin Si:Nadric:interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine?ops:
sta selozis na velicinu jeßote dan sta te boli kolik ti je ako je profesor onda moze bit i 10 cm.
pa ako ima 15 godina onda mu ne moze biti profesor![]()
Coyot:Ako veličina nije bitna zašto onda ne prave vibratore debljine olovke i dužine 5 cm![]()
Coyot:Ako veličina nije bitna zašto onda ne prave vibratore debljine olovke i dužine 5 cm![]()
Nego,zaboravih da te pitam otkud ti to znas???...cicka:Coyot:Ako veličina nije bitna zašto onda ne prave vibratore debljine olovke i dužine 5 cm![]()
Dobro pitanje..
![]()
Devilishgirl:nisam ga merila...Ohh dete, zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..
Devilishgirl:nisam ga merila...Ohh dete, zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..
Iz istog razloga zašto prave plastične lutke sa velikim sisama i uskom peecom.Coyot:Ako veličina nije bitna zašto onda ne prave vibratore debljine olovke i dužine 5 cm![]()
Jesi li sigurna u ovo...???Devilishgirl:zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..
Da znas..Devilishgirl:nisam ga merila...Ohh dete, zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..
ja nisamGazdarica:Jesi li sigurna u ovo...???Devilishgirl:zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..![]()
...nista, nista samo uzivam u predivnom drustvu...blondi:ja nisamGazdarica:Jesi li sigurna u ovo...???Devilishgirl:zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..![]()
![]()
blondi:ja nisamGazdarica:Jesi li sigurna u ovo...???Devilishgirl:zamisli kako je onima sa 20 cm..da mogu skratili bi ga..![]()
![]()
Часопис "Мушки свет", јун 2004., издање Политике:Nadric:interesuju me vase dimenzije da bih znao da li je dovoljno 14cm a imam 15 godine?ops:
Shag Ivory:Jedan americki institut je objavio podatke da je 15,2 cm (u erekciji) duzina cetvrtine muske populacije... 9,5 cm (0,2 odsto muskaraca) je najmanja, a 23 cm (0,1 odsto) najveca duzina. U sredini su svi ostali.
Dalje, cetvrtina muskaraca ima penis opsega 12,7 cm, tj. dijametra od oko cetiri (minimum je 1,6 cm, a maksimum 5 cm)... Ako imamo u vidu da je vagina duboka 8 cm do 13 cm i rastegljiva (eto zasto penis tesko dostigne do kraja), moze da se nagadja da je idealni parametar penisa 15-4...
A par zanimljivosti...Prvo: sto mu je koren dublje usadjen, penis ce se spolja manje videti (istocnjacka rasa); sto mu je koren manje dubok, penis je vidljiviji (u slucaju africke rase). Bela rasa je izmedju ove dve kategorije...
Drugo, unutar odredjene etnicke grupe duzina penisa je proporcijalna duzini vagine... Reklo bi se, mi dobijamo penise kakve i zasluzujemo... :wink:
midnajtpusiliker:uf , toliko mrzim matematiku da si mi i sex omrzao ovom svojom geometrijom![]()