kolika je cena za usluge programera i internet domen ?

Domene je nesto sitno nzn tačno koliko mi odbijaju meni se cini negde oko 6-7€ za godinu.. Programer zavisi sta ja sam na svoju dao 1000evra uz doradu za mobilni of 400evra i to su ti zapadne cene.. U Srbiji bi to trebalo da je dosta jeftinije..

te cene za programera ako su tolike nisu uopšte strašne, mada će mi biti potreban ozbiljan programer pošto nije baš prosta stvar u pitanju. još je dodatni problem što bih morao da tu zamisao isproveravam sa nekim pravnikom da bi sve bilo u skladu sa zakonom

te cene za programera ako su tolike nisu uopšte strašne, mada će mi biti potreban ozbiljan programer pošto nije baš prosta stvar u pitanju. još je dodatni problem što bih morao da tu zamisao isproveravam sa nekim pravnikom da bi sve bilo u skladu sa zakonom
Razmišljaj o marketingu od dana br1.. Taj sto ti bude radio da je dobro upoznat sa Googlovim algoritmima čitanka .. Plus nadi nekog ko ce ti raditi strancu SEO da je digne sto vise na free poziciji, idealno bi bilo br 5 na strani 1 odmah ispod adwords kampanja , jer je jako skupo ako ideš preko adwords kampanje po kliku .. To ti je veliki trošak a jako je bitno za skupljanje mušterija u početnoj fazi ... Stranicu je lako napraviti ali ne zna svako da je uskladi sa Googlom a bez njega danas nema ništa..

Back