KOLICA

.........o tome razmishljam intezivno zadnjih sedam dana ,bio sam u nedelju na prepunoj adi ,bilo puno zena sa malom decom i sve ama bash sve traze kontakt ochima toliko da je to bilo neprijatno ...................uplashih se da se nisam prolepshao al kucno ogledalo kaze corak ....:lol:........misterija za mene ....
Najobicnija ljudska radoznalost, desava se cesto da u prolaznike "zveraju" i drugi, narocito zure stariji ljudi koji setaju, samo nisi obracao dovoljno paznje na radoznale poglede tih drugih, :) "mlade mame" su mnogo interesantnije...:)
Da je neprijatno, stvarno je neprijatno...:oops: Uvek pomislim da li bi i moja supruga bila tako radoznala...I kad se ja zagledam u neku mamu sa kolicima, bude mi nekako bedno, kao da kradem od nekog ko ima vise srece od mene, ljigav osecaj...:oops:
A opet, "mlada mama" je samo mlada zena, mozda joj se neko koga sretne na ulici jednostavno dopadne...kako kazu muskarci "ako sam ozenjen, nisam sugav"...:D

O bozze. Ne sme zzena ni da gleda na ulici. Nismo mi mushkarci pa da samo mislimo gde che ga tutnemo. Mi vas gledamo i mislimo: Jooooj kako je ovaj mogao samo da obuche kozzni prsluk preko duksa....vid kako mu smeshno shtrche ushi...ovaj sigurno studira sto godina....ovom je vreme da se ozzeni...

O bozze. Ne sme zzena ni da gleda na ulici. Nismo mi mushkarci pa da samo mislimo gde che ga tutnemo. Mi vas gledamo i mislimo: Jooooj kako je ovaj mogao samo da obuche kozzni prsluk preko duksa....vid kako mu smeshno shtrche ushi...ovaj sigurno studira sto godina....ovom je vreme da se ozzeni...

E, ne razbijaj nam iluzije.
Mi bas mislimo da nas mlade mame gledaju i misle kako bi nas posedovale, tu, na Adi, iza prvog drveta, pored decjih kolica :mrgreen:

Ja sam inace dok sam radio nocne smene spavao pored kolica (svoje cerke).

Kao da pomognem mami, pa je povdem u setnju i on da zajedno kuntamo u parku (svako po jedno cebence)... ***... kako inace pregurati dan?

A ni jedna mlada mama da mi se pridruzi, ni jedna, za osudu, ni da malo pomogne... eto takve su mlade mame.

sanjala sam bivseg decka nocas. kao dosao sa jednim drugom. i samo sede tako. on cuti, ovaj drug se kao nesto smejulji, da razbije napetost. a ja kao nesto normalno pokusavam da pricam, a ovamo nemam pojma ni zasto su tu, ni otkud tu, ni nista....i onda kao uzimam milje sa stola da promenim. stavljam jedno crveno, pa ne odgovara pa sklanjam i to...i bezveze..

...zadnjih dana shetajuci po suncu obasjanom beogradu primetio sam kako dame koje shetaju malu decu u kolicima bacaju pogled na mushkarce koji im dolaze u susret ,zanima me da li ste isto primetili i zashto se to deshava ,jel hrane svoj poljuljani ego dobrih riba ili hoce da pokazu svoju srecu najbitnijom pojavom kod zena ,materinstvom .........? .......mislim da je poljuljan ego u vecini sluchajeva .....

Dosadno im je i hebale bi se. ;)

Mene ne privlace ove sa kolicima, to mi je nesportsko ponasanje, cist faul, ali "ne bih da generalizujem"...i mame se zaljubljuju, bas kao i tate.
Ne bih ja rekao da Karlito "brine"...

Back