ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
.........mislim da ti je lakshe da me pljunesh odma ,nego da nashiroko pishesh o istom ............:-x
Neću da te pljunem, pobogu! Daću ti bombonu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.........mislim da ti je lakshe da me pljunesh odma ,nego da nashiroko pishesh o istom ............:-x

I ja sam to primetio..da li su razvedene ili im treba potvrda da su privlacne posle porodjaja.nije samo sto gledaju nego bas neki yebozovan osmeh salju
..o tome razmishljam intezivno zadnjih sedam dana ,bio sam u nedelju na prepunoj adi ,bilo puno zena sa malom decom i sve ama bash sve traze kontakt ochima toliko da je to bilo neprijatno ....
tačno je i ja sam to primetila,ne kod svih ali kod dosta novih mama..ma ove nove mame sve mladje sve doteranije kao da nisu ni radjale a pogled stvarno kao da te svlachi i govori ti sad sam josh bolja riba i znam sve da radim bolje i lepshe ....prosto neprijatno.....ma chak i kad su im tu muzevi,mora da se neka hemija napravi u organizmu pa sve poblesave ..![]()
hahaIzazivaju kuchke, treba ih silovati...shta gledaju kog vraga...![]()

možda sam te gledala :shock:
znala sam lepiMaybe baby
znala sam lepii posle se čudiš cemu taj yebozovni osmeh eee
![]()

videćemoPa reci..cemu..gde cemo![]()
Ili ti njemu kazes..sladak vam je, mali..![]()
Moze,nakon okrshaja.

Ma lenchuge...neko drugi torbao...pa netorbao dugo i kupovao kisele krastavchiche...namuchio se oko toga da mama sija od sreche....i sad bi samo da se greju na rezultatima, a da ne brishu slinave nosiche...
![]()

@bad vuchina
iz lichnog iskustva...
mislim da zzene koje su mislile za sebe da su neprivlachne pre trudnoce, mislice da su neprivlachne i za vreme trudnoce...
prosto, telo ti se toliko brzo menja u trudnoci, da nemash vremena da izgradish u glavi sliku "nove tebe" i da pomislish da li si ili nisi privlachna...
ja u svojoj glavi izgledam sebi isto - podjednako privlachno - kao i pre 7 meseci...
to shto se iznenadim kad se pogledam u ogledalo ili kad pokusham da se obrijem dole... to je vec druga stvar...![]()
jeste lepo.Meni su trudnice strahovito simpaticne, lepe i td. Pa ima li nesto lepse nego blagoslova nosenja novog zivota? A da ne govorim o posebnom sjaju koji imaju...
A ne, neke bi da budu trudne i ravna stomaka i sl. gluposti.
jest nije nego...Zato momci u lov na slobodne, pa ih lishite slobode, pa zaokruglite predanim radom, pa uzzivajte i na kraju shaljite na rekreativnu nastavu i ekskurzije....![]()
ja sam cula da to rade samo osobe koje ne zele dobro svom detetuE moj bivsi (onaj sto sam mu htjela platiti prostitutku, a on nije htio) jedno vrijeme se strasno lozio na trudnice... Da otvorim sad temu o tome, da li je on normalan, a?![]()
(mislim zenske)...zadnjih dana shetajuci po suncu obasjanom beogradu primetio sam kako dame koje shetaju malu decu u kolicima bacaju pogled na mushkarce koji im dolaze u susret ,zanima me da li ste isto primetili i zashto se to deshava ,jel hrane svoj poljuljani ego dobrih riba ili hoce da pokazu svoju srecu najbitnijom pojavom kod zena ,materinstvom .........? .......mislim da je poljuljan ego u vecini sluchajeva .....

Jesam.Izbor je širok.Ili mlade mame ili devojke do dvaes' i kusur.Ostatak je zaposlen i ne može iz istog razloga da gleda šta se oko njih dešava.8)