Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
molim sve da pokusaju da se pronadju na evidenciji koja se tice chip kartica..a ja licno urucujem cokoladu svakom ko je ostvari dovoljan broj prisustva iz svih predmeta!

pozivamo sve na puch! ovo je strasno...

A шта се дешева, колегинице, нисам у токуу? та није ваљда да су изашла нека правила око провлачења картица?:hahaha:

:rtfm::ok:

Замало да поставим исто питање, колегинице!:hahaha:

Сад сам на списку пронашао човека КОЈИ СЕ ПОЈАВИО НИЈЕ, небисте веровали какве резултате има:hahaha:

Е што се слатко исмејах ноћас, људи моји:hahaha:

Koja je ovo glupost. Pa ovo je potpuno netacno. EEEEEEEEej

Nasao sam jednog kolegu koji nije propustio uvod i koji ga prosto rastura i pise da je samo 8 puta bio. Pa ovo nema veze sa razumom.
Pa meni pise da sam samo 10 puta bio na predavanju iz rimskog prava. ahahahahahhahahahahahahha

Poslednja izmena:
Pozdrav! Nov sam na forumu ali me veoma interesuje jedna stvar. Naime,ostao mi je jedan ispit do diplome. Rec je o Gradjanskom procesnom pravu. Cak 7 puta sam izlazio kod Monike Milosevic i prosli put bio blizu prolaska. Sada (u decembarskom roku) sam takodje dobio rasporedom nju,medjutim procitao sam obavestenje od 9.12. da ce svi njeni termini (ima ih 6) biti prebaceni kod profesora Jaksica i Kece. Tako da sada moram izaci kod Kece,nemam pojma kakva je situacija kod njega, ali ono sto me veoma zanima je sta je sa docentom Monikom Milosevic? Preko telefona ovi iz studentske sluzbe nece nista da kazu. Frka mi je nevidjena jer je pitanje bilo samo vremena kada cu poloziti i diplomirati. Molim za odgovor,ako neko zna. Hvala u napred!

Back