sany.va
Početnik
- Poruka
- 30
Ljudi - Milovanovic iz Upravnog??? Prekosutra polazem - bilo kakva informacija, uslov, hitno! Pleas
!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima li neko da je polagao kod Vujadinović Dragice, koliko traži za 6?
Jel moze neko od starijih studenata da posavetuje za koji opcioni predmet da se odlucimo u drugoj godini? Posto ne znamo nista o njima! Kakvi su profesori, kakva je materija, sta je teze, lakse......?
Smerovi, naravno, ne znace nista ili vrlo malo, ne znam da je nekada neki pravnik na razgovoru za posao bio pitan za to,a cula sam da promena smera kosta 1000 din.Najtezi(kazu),ali po mom misljenju i najzanimljiviji je PRAVOSUDNI.Ima valjda negde na sajtu na kom smeru su koji ispiti,da ne nagadjam.Inace,Vucicka je jednom rekla da oni koje najvise zanima da zarade puno novca treba da odaberu poslovni a oni koji bi u pravosudje i sl. pravosudni,tako je nekako i logicno............
Caos, sutra pocinju predavanja.Upisala sam cetvrtu godinu, generacija sam 03 i krecem na predavanja sa generacijom 05, pa me zanima da li su oni upisali prema Bolonji ili nisu??
Brucosima danas 'ladno na sajtu postavili raspored ispita za januar...a svaka im cast, sto nisu nama tako. Nacula sam da je okt 2 20-25. oktobra.
Da li je moguce da niko nije polagao ustavno kod Petrova u ovom roku?!?
Ja sam danas polagao Bio je skroz korektan i svakom bih gta preporučio. Položio sam. Pitanja su mi bila. Stvaranje SCG, Zasedanja i sednice parlamenta, Pojam teritorijalne autonomije.
Održao nam je mali govor na početku,kako nas moli da sve bude što kraće moguće,da se vrate pitanja ako se ne zna,zbog studenata koji čekaju. Isto je naglasio da ne želi intimizaciju( da mu ljudi pričaju kod kog lekara treba da idu),ali je sve ovo korektno istakao,više se izvinjavajući.
Ako te interesuje još nešto,pitaj
Ja sam danas polagao Bio je skroz korektan i svakom bih gta preporučio. Položio sam. Pitanja su mi bila. Stvaranje SCG, Zasedanja i sednice parlamenta, Pojam teritorijalne autonomije.
Održao nam je mali govor na početku,kako nas moli da sve bude što kraće moguće,da se vrate pitanja ako se ne zna,zbog studenata koji čekaju. Isto je naglasio da ne želi intimizaciju( da mu ljudi pričaju kod kog lekara treba da idu),ali je sve ovo korektno istakao,više se izvinjavajući.
Ako te interesuje još nešto,pitaj
jel moze kod njega sa skriptom da se prodje????