sany.va
Početnik
- Poruka
- 30
Zna li neko kakav je ovaj Milovanovic iz Upravnog? Vezbala sam kod Lilica, a njega sam dobila kao ispitivaca za oktobar,pa mi je svaka informacija korisna - uslovni ispit. HITNO! Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako su prosle godine onda stigli sve to,kad je II god krenula negde oko 15..Meni nije cudno i nelogicno jer semestar mora da traje 13-14 nedelja a u januaru mora da pocne ispitni rok a koliko znam uvek pocetkom oktobra pocinju predavanja na svim fakultetima.
naravno prvaci nemojte slucajno da idete na svecanost, tu cete osetiti takav verbalni proliv da se covek zacudi i zazali sto je uopste upisao pravni fakultet
A kako su prosle godine onda stigli sve to,kad je II god krenula negde oko 15..
I kako ce vezbe da naprave, dok ne znaju ko se sve upisao..vezbe ne mogu pre 16. da pocnu onda..
Ne znam, meni se sve cini da su krenuli 15. Barem se tako prica u "mojim krugovima"Ne znam nikoga iz proslogodisnje druge tj. sadasnje trece godine ali se dobro secam da je i prosle godine obavestenje bilo identicno; prvog oktobra svecanost a drugog pocinje nastava za ostale godine. Prosle godine su vezbe za brucose pocele 8.10. a za ostale 15.10.
hvala! a jel postavlja pitanja na usmenom tipa, organizacija Turske države?
..ima li vas u ovim cyber vodama?![]()