Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja upisao drugu, dosao po neku potvrdu, ona mi rekla kao , ajde posto si ocistio godinu da ujedno i zavrsimo oko upisa, iako jos nije poceo upis. Ko ima ociscenu godinu slodobdno neka ode, upisace ga u drugu. Iz sociologije preporucujem Gordanu ,extra je. Nego , za koji opcioni predmet da se opredelim u drugoj? To mora sada da se odluci...

hitno mi treba pomoc od nekoga ko ima stojanovicevu knjigu iz posebnog dela krivicnog prava...:?:
interesuje me koja su dela obradjena.
ako je neko zainteresovan da mi pomogne, molim da mi iskuca dela; a ako ga mrzi da kuca, nije problem ni da se cujemo a da ja na brzinu, u zakonu zaokruzim dela koja su obuhvacena knjigom...

Istaci ce obavestenje na fakultetu u vezi toga, ali mislim da cete imati svecani prijem 1.oktobra, Tada cete dobiti i raspored predavanja i od sutra ona i pocinju. Za knjige ne znam jer ih do sada niko nije dobijao nego kupovao:D

I mi smo udzbenike platili u sklopu skolarine, tj. samofinansirajuci studenti su na taj nacin kupili udzbenike, za razliku od budzetskih koji ce morati da ih posebno kupe.

Medjutm, jos nije izaslo nikakvo obavjestenje kada misle da na podijele udzbenike.

Samo mi jedna stvar nije jasna. Da li postoji neka razlika na upisu druge godine izmedju onih koji su očistili i onih kojima su ostali još neki ispiti (ispunili uslov). Da li bi bio problem da neko npr. sad upiše drugu godinu sa 5 položenih ispita,a u oktobru položi još neki ispit? Da li se to normalno računa,ili se samim upisom završava sa svime što se odnosi na prošlu godinu( u to se računa i oktobarski rok) ?
To mi je bitno i zbog mogućnosti oktobra 2,pošto pretpostavljam da to nije daleko od realnosti,zbog opšte slabije prolaznosti. A,upis je do 16. oktobra.

Jedna moja drugarica je vasa koleginica od ove godine, i konkurisala je za dom, ali nije ga dobila. Kako nema drugu alternativu za stanovanje, prinudjena je da trazi osobu koja ce da joj proda mesto u domu, iako to nije zakonski. :mrgreen: Ukoliko postoji neko ko prodaje svoje mesto, neka nas obavesti. :D

Back