Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakve su to price o bezuslovnom upisu trece godine? Sad prvi put cujem. Od koga potice ta informacija tj. je l` nesto pouzdano ili su samo studentske price? Meni fali jedan za uslov, pa bi mi bas dobro doslo! A ako se racuna i strani jezik u tih "10 ispita", onda ih imam! U svakom slucaju, mnogo bolje od obnove! :-D

Kod Milene Polojac imas test od 20-ak kratkih pitanja, uglavnom latinski. Od prilike 2 do 3 pitanja iz istorijskog dela, ne vise, dosta pitanja za dopuniti, objasniti ili prevesti nekoliko lat izreka. Ima jedan zadatak tj. slucaj da se resi, uglavnom iz sluzbenosti i sl. To je ono cega se secam, polagala sam kod nje u aprilu prosle godine i pala na usmenom. Inace rezultati su 2-3 dana posle testa, a za usmeni je potrebno najmanje 20-ak bodova od maksimalnih 44 na pismenom i usmeni je istog tog dana. Uglavnom pita ono sto najslabije uradis na testu, tako da ti preporucujem da odmah posle pismenog spremis ono sto si najlosije uradio, imas par dana razmaka. To je od prilike to, sve u svemu nije losa! Srecno!:)

Sanja Gligic je po meni jedan od najboljih likova na tom fakultetu. Istina, trazi dosta, ali dosta i daje. Naterace vas da ucite, vezbe nisu lake, ali su zanimljive, ako redovno za svake vezbe budete ucili ili bar citali nece biti nikakvih problema. Devojka sve objasni, mozes za sve sto ti nije jasno i mejlom da joj se obratis ili odes u kabinet. I sto je najvaznije spremice vas za ispit. A ako dobijes najvisu ocenu na vezbama mozes izaci u predroku na ispit gde dobijas jedno pitanje za najvisu ocenu. Sima je mnogo ceni. Meni su te vezbe bile fenomenalne.

Hvala na odgovoru. Imao sam sada vec 2 puta kod nje i otprilike mi i deluje tako. Hvala jos jednom

Back