Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni drži Sanja Gligić iz uporedne pravne. Kakva je ona

Sanja Gligic je po meni jedan od najboljih likova na tom fakultetu. Istina, trazi dosta, ali dosta i daje. Naterace vas da ucite, vezbe nisu lake, ali su zanimljive, ako redovno za svake vezbe budete ucili ili bar citali nece biti nikakvih problema. Devojka sve objasni, mozes za sve sto ti nije jasno i mejlom da joj se obratis ili odes u kabinet. I sto je najvaznije spremice vas za ispit. A ako dobijes najvisu ocenu na vezbama mozes izaci u predroku na ispit gde dobijas jedno pitanje za najvisu ocenu. Sima je mnogo ceni. Meni su te vezbe bile fenomenalne.

Upisala sam prvu godinu 2006/07 i sada kada sam upisivala treci semestar nisam napisala smer jer nisam znala da se sad opredeljujemo dok su na salteru mog druga pitali koji ce smer. Sta sad?

Ni ja nisam napisala smer, ali mi je gospodja na salteru rekla da ne moram, vec se na papiru gde biras vezbe na prvoj strani gde je spisak predmeta zaokruzi jedan od onih opcionih u zavisnosti od smera, ima ona tri.

Posted: Thu Oct 11, 2007 1:51 pm Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

ja polazem sad u oktobru II tj 18 kod Marine Komar....tek sto sam polozio rimsko i vrlo malo sam citao porodicno do sad pa me zanima:

od 5 delova iz knjige

I - porodica
II - Brak
III- Dete
IV - Izdrzavanje
V - Imovina

sta je NAJVAZNIJE?.......tj. jel neki deo posebno forsira a da li ima nesto sto treba preskociti? malo vremena imam pa je svaka pomoc dobrodosla.....tnx

Ovako, obnovio drugu (pa postao samofinansirajuci), sad dao uslov za trecu, i sta sam sad tj. u kom statusu upisujem trecu god. za koju sam ,ponavljam, dao uslov?
`Ajte postovane kolege razjasnite mi ovo ili uputite na razjasnjujuci post jer one babe sa saltera ne mogu (nece) da pomognu.

@tomoxyz

Ako si upisao faks kao student iz budzeta, pa obnovio samo jednom drugu godinu, onda nisi ni prelazio na status samofinansirajuceg, tako da si sada kada si dao uslov za trecu ponovo u punom statusu iz budzeta.
Ako si bio samofinansirajuci, pa si obnovio godinu, pa dao uslov iz obnovljene godine i dalje si samofinansirajuci.

Status budzeta gubis ako ponovis dva puta istu godinu.

Back