Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za nacionalnu istoriju drzave i prava mozes da koristis knjigu NARODNA PRAVNA TRADICIJA, ja sam iz nje ucio prosle godine u septembru i polozio sam kod Mirkovica, i obavezno uzmi ispitna pitanja ima ih oko 50, i nemoj nikako da ucis ona pitanja koja nisu u ispitnim.

I nemoj mnogo da se cimas oko toga istorija nije toliko tezak predmet.

Puno srece na ispitu.
Pozdrav.

E, da, sto se tice ovog upucivanja na vecitistudent.co.sr - da je neko hteo da ode tamo i vidi tamo informacije, ne bi trazio ovde, vec bi verovatno otisao odmah tamo. Adresu je mogao da zna, jer je ponovljena puno puta. Onda se obesmisljava ovaj forum i svodi se na to da svaka druga poruka bude: idi na vecitistudent. Nemam nista protiv navedenog foruma, ali se pitanjima ovde i tamo izbegava jos jedna registracija, a i logicno je ako se pitanje postavi ovde, da ocekuje i odgovor tu.

iuris:
Za nacionalnu istoriju drzave i prava mozes da koristis knjigu NARODNA PRAVNA TRADICIJA, ja sam iz nje ucio prosle godine u septembru i polozio sam kod Mirkovica, i obavezno uzmi ispitna pitanja ima ih oko 50, i nemoj nikako da ucis ona pitanja koja nisu u ispitnim.

I nemoj mnogo da se cimas oko toga istorija nije toliko tezak predmet.

Puno srece na ispitu.
Pozdrav.

ajd ako mozes da mi pojasnis ovo boldirano ????? :)
zasto da ne uci ???? zato sto to niko ne pita ???
gledam i krstim se dokle ide nas studentski mozak i posle
se studenti zale na sve i svasta a prvenstveno oni sami za
sebe same ne preduzimaju nista i dele ovakve "savete"......

Ma, meni je bitno da dobijem 6icu.... upisala sam fax po zelji mojih, inache mi se nigde nije ishlo, pa reko' da ne postanem propalitet i upisah ovo..... Verovatno cu se kajati do kraja zivota shto cu raditi ono shto ne volim, ali ionako nigde ne bih otishla....

@Drashko.... thanks, sada radi :)

Kolege, imam jedno pitanjce.
Ja sam prva godina i na budzetu sam, ali me zanima ako bih obnovila ovu godinu, da li posle drugu upisujem kao samofinansirajuci student, ili se opet vracam na budzet?

I jos nesto - kada se obnovi godina, da li su vezbe obavezne i kako se prijavljujemo za iste?

Kad obnovis godinu, ti si i dalje na budzetu,kad das uslov, ponovo si na budzetu, jedino ne smes dvaput da obnovis istu godinu, onda vise nikako ne mozes da budes na budzetu. A kad obnovis godinu, vezbe ti nisu obavezne, a ako hoces da ides na iste, odes kod asistenta, pa ga pitas da li mozes da ides ili ne.

Da, naravno, to se podrazumeva, i jos ne znam da li placas i prijavu ispita, to nisam siguran, ali mislim da se i to placa. Pitaces se onda, pa sta mi onda znaci da sam na budzetu kad placam i ovo i ono? Znaci ti to da ces se posle vratiti na budzet i ne gubis pravo na njega.

O G.Ilicu sve najbolje. Trazi znanje, ne mozes da se "snadjes", hoce da zameni pitanje, da te ispituje u potpunosti da vidi sta sve znas a sta ne znas, neces pasti zbog jedne "stvari"(naravno, ne u svakom slucaju). Ima strpljenja. Jedina mana je sto je, po mojoj proceni, malo skrt na visokim ocenama...

Back