Kolege sa Pravnog fakulteta...

• Začetnik teme Začetnik teme lolla
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cvece mi je poslao jako dobar drug, naime rodjeni smo istog dana i iste godine :D Mozda on gaji i neka visha osecanja...ali za mene je samo drug.. Sta da radim, ne mogu da kontrolisem...osecanja...

Uh, ja zaboravila da imam ispit..idem... Nesto sam bas pesimista, smorila sam se, ne mogu zadnjih nekoliko strana da obnovim...uhhh:(

Hvala, Klaudije, srce si:D

ivkovic81:
znači da nije normalan,znaš li kakav je za medjunarodno krivično,nisam čula do sad o njemu ništa,što se tiče ovog predmeta

Moj drug je polagao kod njega i polozio.Medjutim,kaze za njega nije bas normalan.Imao je pitanje protivpravno ubijanje neprijatelja i kada je poceo sa odgovorom ovaj ga je prekinuo i pitao ga,a kako se to ubija...?Decko se izgubio.Mada,ako naucis kako treba polozices i kod najgoreg.Srecno! ;)

E ja sam polozila kod Cavoskog,doduse pre sto godina. Odgovarala sam sasvim prosecno,znala sam ok,nije me davio,prekidao,cimao...Izvukla sam kombinaciju sa tri pitanja (tada su bile neke njegove kombinacije,svi smo po tome spremali ispit),odgovarala sta sam znala o tome,zavrsila,on upisao 8 i cool.

Back